Waarachtige Intimiteit

5 Luik

‘Wij nodigen jou uit om het veld van waarachtige intimiteit in te stappen.’

André en Léoni

Verlang jij ook naar meer waarachtige intimiteit in jouw leven?

Wij creëren een veilige setting waarin Jij (eventueel met je partner) kan oefenen en groeien, jezelf mag bevrijden van oude conditioneringen en imprints. Tijdens deze 5 luik vragen we jouw commitment en gaan we met een vaste groep met elkaar de diepte in.

De 5-luik bestaat uit 4 avonden en een ritueel met overnachting.

Juist via seksualiteit en intimiteit kan je zo mooi aan je eigen proces werken. Helaas zit er soms nog veel lading, taboe en schaamte op intimiteit en seksualiteit.

Tegelijkertijd is Seksualiteit is dé bron van al het leven en één van de krachtigste energieën.

Tijdens deze avonden gaan we verschillende oefeningen doen op het gebied van intimiteit en aanraking; om bewust te gaan ontdekken en dieper te gaan voelen wat voor jou belangrijk is. We bouwen het rustig op, zodat je kan wennen en er een veilige setting is om met elkaar in dit veld te stappen.

Er is ruimte en tijd om echt met elkaar te verbinden en de tijd te nemen om te doorvoelen wat jou mogelijk nog in de weg staat om op diepere lagen te komen, voorbij de mind. Wat dient zich aan? Wat wil er gezien worden, en durf je daarin jezelf helemaal te laten zien? Mag alles er zijn?

We nodigen je uit om ook oefeningen met anderen te doen. Dit vragen we bewust omdat je zo veel meer leert over hoe het bij jou werkt. Iedereen spiegelt aan ander stuk in jou. Hoe meer spiegels hoe meer je leert.

Tijdens de ceremonie maken we gebruik van cacao. Dit is een zachte krachtige hartopener. Je mag zelf voelen of je tijdens het ritueel met je partner wil blijven of ook wil ervaren hoe het is om te verbinden met andere mensen. Een prachtig en veilige gelegenheid om te gaan ontdekken hoe jij jezelf kan verrijken en ook de vruchten mag gaan plukken van waarachtige intimiteit.

De dag erna is er alle ruimte om te sharen, het waardig af te sluiten en ga je naar huis met nieuwe ervaringen.

Deze 5 luik is open voor stellen en singles. Avonden en ritueel niet afzonderlijk van elkaar te volgen.

Onze kernwaarde voor deze 5 luik:

  • Overgave
  • Kwetsbaarheid
  • Vertragen
  • Uitspreken
  • Oprechtheid
  • Aanwezigheid
  • Grenzen

André en Léoni zullen deze 5 luik samen begeleiden. Wij delen de liefde voor elkaar en de liefde voor het proceswerk.

Over Leoni: Tijdens mijn pad naar waarachtige intimiteit blijf ik mezelf uitnodigen steeds een laagje dieper af te dalen. Al een jaar of 7 ben ik intensief aan het verdiepen in het Tantrische veld. Door te blijven expanden op dit gebied en iedere keer mezelf uit te nodigen te blijven ervaren hebben bv 5x een week naar een Tantra festival mij enorm doen groeien. Inmiddels heb ik ook prachtige trainingen gedaan op dit gebied zoals: Level 1 bij ISTA (International School of Temple Arts), FullBody De-armouring, Sexual Healing & De-armouring, Practitioners traing De-armouring, alledrie bij The Gaia Method, een jaartraining Sjamanisme en Healing en ben inmiddels ook Ademcoach. Wil je meer weten over mij? Zie www.leonikajim.com.

Over André: Allereerst kan ik helemaal van mezelf houden en daarnaast relateren met een ander, dat is een héél pad. Trainingen die ik gevolgd heb en de nodige inzichten hebben opgeleverd: De Gewijde Reis Jaartraining, Full Body De-armouring en Sexual De-armouring met plantmedicijnen, Sjamanistische Jaartraining, Tantrafestival Ibiza, Claritytraject en Ademcoachopleiding.

PRAKTISCH

Locatie HealJezelf: Herenweg 416 Noordwijkerhout

Vergoeding: € 245,- pp
4 avonden & ritueel met overnachting en ontbijt.

Datums avonden:
geannuleerd.

Ritueel: nog nader te bepalen.

Open voor stellen en singles ook met minder ervaring.

Avonden en ritueel niet afzonderlijk van elkaar te volgen.

Annulering tot 14 dagen voor aanvang €50,- daarna ben je 50% verschuldigd.

“Ik voel me rijk en dankbaar voor diepe verbindingen en een liefdesrelatie waarin intimiteit en seksualiteit mijn leven elke dag verrijken.”

~Léoni