ZWEETHUT

De waarachtigheid van de stenen en hitte nemen je mee naar onbewuste lagen

De zweethutceremonie is een krachtig oeroud sjamanistisch ritueel dat al jaren door onder andere de Native Americans gebruikt wordt voor diepe heling, inzicht en verbinding met de spirits en het grotere geheel. De hut staat in de ceremonie symbool voor de baarmoeder, waar je in het volslagen duister de warmte van de stenen kan voelen die jou uitnodigen om jezelf te openen en opnieuw geboren te worden. Je wordt naast fysiek ook emotioneel, mentaal en energetisch gereinigd.

De klanken van de drum en het zingen van liederen nemen ons mee naar andere staten van bewustzijn. Alles wat gezien wil worden mag aan het licht komen. Voorbij vorm en tijd, mag je loslaten wat jou niet meer dient.

Het hele ritueel staat in teken van verbinding met elkaar. Gezamenlijk bekleden we de hut en doen we de stenen ceremonie en bereiden we ons voor om de hut in te gaan. Als de stenen ons roepen kunnen we de hut ingaan. Gedurende 4 rondes van de windrichtingen dalen we steeds verder af in onszelf en als het rond is kruipen we de hut uit.

Na afloop sluiten we gezamenlijk af met een heerlijke soep en wat fruit.

Eerst volgende hut vrijdag 5 januari 2024.

Tijdsduur 11.00 – 21.00

Kosten €95,- incl soep/thee/fruit.

“Wow wat een prachtig weekend. Het heeft me tot een dieper level gebracht en het heeft de kern van de pijn geraakt waar ik mijn leven mee worstel, door jou begeleiding. Ik voel me heel krachtig en ik ben niet meer angstig, dit voelt zo fijn.”

Susan

Heel bijzonder om zo snel met mannen intieme vraagstukken te delen in de hut. Super ervaring.

Jack, zweethut

Mooie verdieping in mijzelf.

Peter, zweethut