INDIVIDUELE ADEMSESSIE

Ademwerk, één van de krachtigste vormen van procceswerk

Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe jij in het leven staat. Sta jij voluit in het leven? De meeste mensen ademen oppervlakkig en onbewust. Dit manifesteert zich in allerlei klachten zowel fysiek als emotioneel en hierdoor kunnen we ons uit balans voelen.

Als ademcoach begeleid ik je om laag voor laag de diepte in te gaan, volgens het zogenaamde ‘verbonden ademwerk’. Een adem vorm die gebruikt wordt voor diepe transformatie processen. Het is een intensieve en actieve vorm van ademen en we gebruiken de wijsheid van het lichaam dat weet wat er onderdrukt is en aan het licht mag komen. Zodra jij bewustzijn krijgt op jouw onbewuste oude overtuigingen kan je ze gaan doorvoelen en loslaten, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe.

Wat is ademwerk?

Ademwerk sessies kunnen jou helpen om oude pijnlijke stukken, belemmerende overtuigingen en trauma’s te doorvoelen en transformeren. Er is alle ruimte om je emoties te ontladen en de impulsen van jouw lichaam te volgen. Het is heerlijk om jezelf te bevrijden van oude ballast en te voelen dat je levensenergie weer vrij kan gaan stromen.

Tijdens een individuele ademsessie kan ik me volledig op jou afstemmen en op jouw specifieke thema inzoomen. Samen stippelen we een pad uit waar jij naar toe wilt, en kijken wat daar voor nodig is. Dit ademwerk brengt je in contact met wie je werkelijk bent, voorbij de maskers, en hierdoor kan je steeds meer leven vanuit authenticiteit.

Een ademsessie kan al snel resultaat opleveren maar natuurlijk is het niet zo dat oude vastzittende overtuigingen in één sessie zijn verdwenen.

Een ademsessie kan helpen bij stress, burn-out klachten, depressiviteit, in je hoofd zitten, vage lichamelijke klachten, vastzittende emoties en zingeving.

“Ik had nog nooit van ‘ademwerk’ gehoord, maar na mijn eerste sessie met André kan ik het werkelijk iedereen aanbevelen die bereid is een laag dieper te gaan. Ik heb werkelijk een prachtige sessie mogen ervaren. Een dag na de sessie voelde ik me al energieker en meer helder.”
Bjorn

Benefits

Benefits

 • Meer energie, beter voelen en contact met jouw lichaam.
 • Emoties kunnen weer vrij gaan stromen,
 • de zin om vanuit je hart te gaan leven,
 • en een sterker immuunsysteem. 

  Contra-indicaties;

 • hoge bloeddruk, hartklachten,
 • astma(in overleg kan het soms),
 • zware psychische klachten, psychoses, zwaar trauma.
 • zwangerschap

Twijfel je of je terecht kan als je bovenstaande klachten hebt? Neem gerust contact met mij op.

Begeleiding

Mijn kracht ligt in het volledig afstemmen op jouw proces en het volledig vertrouwen op mijn intuïtie. Het blijft maatwerk en iedere ademsessie is anders. Soms maak ik gebruik van andere technieken, zoals innerlijk kindwerk, voice dialogue, clarity – of de-armouring technieken.

Voorbereiding;

 •  advies om niet teveel te eten voor de sessie.
 • trek loszittende kleding aan.
 • plan wat vrije tijd na de sessie.

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.”
Thich Nhat Hanh

“Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.”
Thich Nhat Hang

TARIEVEN & PAKKETTEN

LOSSE SESSIES

Een losse sessie van 90 minuten kost €85,-.(vanaf 01-01-2022)

 • Inclusief gratis intake bij de eerste ademsessie; we beginnen met een open een eerlijk gesprek om te kijken wat jouw hulpvraag is.
 • Tevens leg ik uit hoe de ademsessie zal verlopen.
 • Na afloop is er ruimte om je ervaring te delen en vragen te stellen.
 • Indien nodig maken we een vervolgafspraak in overleg.

VOORDEELPAKKET
(5 SESSIES)

Het voordeelpakket traject van 5 ademsessies van 90 minuten kost €395,- en mag in gedeelten worden betaald. (max 6 mnd geldig)

 • Inclusief gratis intake bij de eerste ademsessie; we beginnen met een open een eerlijk gesprek om te kijken wat jouw hulpvraag is.
 • Tevens leg ik uit hoe de ademsessie zal verlopen.
 • Na afloop van elke sessie is er ruimte om je ervaring te delen en vragen te stellen.

MAATWERK

Voor ademwerk bij jouw thuis of op het werk vraag vrijblijvend naar een offerte.

 • Hoe fijn is het om het in jou vertrouwde omgeving te doen. Heb jij een ruimte die groot genoeg is?
 • We maken een ademsessie op maat naar de behoefte van jullie wensen.
 • Van tevoren hebben we telefonisch contact.
 • Na afloop van elke sessie is er ruimte om je ervaring te delen en vragen te stellen.

Note: Annulering 24 uur van tevoren gratis daarna wordt het volledig bedrag in rekening gebracht.

‘in een serene omgeving wordt je aangemoedigd te verloren stukjes van jezelf weer te (her)vinden. Geweldig warme sfeer en fijne locatie. Zo blij dat dit op mijn pad is gekomen! De ademcirkel is een echte aanrader !’

Yessica, Ademcirkel

Het was voor mij een mooie en belangrijke ervaring. De energie in mijn handen en lichaam, het bijna opgaan of vervloeien in het ….  Daar bij te kunnen blijven en het gelukzalige toe te laten. Voelde voor mij als een hele belangrijke heling. Bevestiging van mijn helende handen ! Begin van een nieuw avontuur.

Annette, Ademcirkel

‘Ik was sceptisch, je denkt toch niet dat ik ga huilen. Zocht in alle hoeken, behalve in mezelf. Tintelingen door heel mijn lijf. Wat er toen gebeurde was voor mij heel bijzonder en speciaal, ruimte en tijd waren er niet meer. En toen zag ik haar; het kleine meisje huppelend op straat. André raakte me licht aan en ik barstte in tranen uit, tranen van innerlijke liefde. Ik ben vandaag opnieuw geboren !!’

Dian, Ademsessie

Fijn dat je mij meenam in de ademsessie, heb het als prettig ervaren. Er is meer ruimte en rust ontstaan. Zonder dat ik het erover gehad hebt merkte mijn klanten ook verandering. Ben heel nieuwsgierig wat de volgende afspraak mij gaat brengen.

Jennifer, Ademsessie

‘Ik ben heel onbevangen gestart, maar wat een bijzondere ervaring. Het opruimen van veel weg gestopte emoties luchtte intens op. Voel me vrijer en lichter. Geleid door ontzettend lieve mensen die precies voelen wat je nodig hebt.’

Vera, Ademcirkel

‘de Ademcirkel! Wat een mooie unieke ervaring! Afgelopen vrijdag meegedaan, onder het motto: niets te verliezen….Het inzicht, de voelbare liefde, de warmte, de opluchting en nog zoveel meer wat er door me heen ging, zo bijzonder! Een cadeau voor mezelf, dat dagen erna nog merkbaar was.  Ben echt onder de indruk! Dank🙏🏼✨

Astrid, Ademcirkel

Ruimte van Healjezelf is heel prettig .  André en Mirjam zijn fijne begeleiders en zorgen met warme aandacht voor je. Elke keer opnieuw ben ik onder de indruk wat ‘ademen’ met me doet! Wat een kracht! De stukken waarin ik nog vast zat, kwamen vanzelf naar boven . Daarin zijn, het laten transformeren, in zachtheid en liefde, volledig aanwezig . Dat gebeurt allemaal tijdens het verbonden ademen. Magic! Try it! Breath….breath…🌟’

Olja, Ademcirkel

De ademsessie heeft mij meer bewust gemaakt van mijn denken en gevoel, het brengt mij meer in mijn lichaam. Ik kom veel onverwerkte emoties tegen die mij dichter bij mijn kern brengen. Elke sessie beleef ik als bijzonder en André ondersteunt mij daarin op een fijne, rustige, warme en liefdevolle manier.

Margot, Ademcirkel

‘De ademdag was bijzonder. Ik heb stukken kunnen voelen waar ik niet eerder bij kon komen. Maar onbewust wel wist dat ze er waren. Ik heb de pijn van oude kindstukken doorvoeld en het uit kunnen schreeuwen. En met hulp van Mirjam & André heb ik dit door weten te ademen naar liefde, wat mij diep heeft ontroerd. Ik voel me open en ontspannen na de ademdag het heeft me veel gebracht.’

Mirjam, Ademdag

Wat ik ervaarde tijdens de sessie valt lastig in woorden te vangen. Het leidde tot een magische sensaties. Ik kon in ene bij diep weggestopte emoties komen en heb gevoeld hoe negatieve energie verdween en plaats maakte voor rust, dankbaarheid en liefde. Ik had het gevoel dat ik nu pas ECHT LEEF. 

Marc, Ademsessie