Verhuur praktijkruimte

Bewustwording, persoonlijke groei, proceswerk, ontspanning

HealJezelf een prachtige plek voor persoonlijke groei en bewustzijn

Naast persoonlijke sessies en ceremonies die hier gegeven worden is deze inspirerende locatie ook te huur, voor derden die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en bewustwording. De binnenruimte (140m2) is een open ruimte met een keukenblok, geschikt voor groepen tot +/- 20 personen (afhankelijk van de setting en benodigde materialen). De praktijkruimte is omgeven door een prachtige tuin van 2000m2 en geeft een gevoel van rust en ruimte om te ontspannen. Er staat een blokhut (12m2 met 2 stapelbedden) waar je als facilitator gebruik van kan maken om even op jezelf te zijn en te overnachten.

De ruimte staat op een prachtige plek in de Bollenstreek met een eigen opgang en ruime parkeergelegenheid.

De ruimte is voorzien van vloerverwarming en volledig ingericht zo zijn er zijn 2 toiletten, een douche en een opslagruimte (waar 16 matrassen, 20 meditatiekussentjes, fleecedeken etc aanwezig zijn). De keuken is voorzien van alle inventaris, vaatwasser, oven, elektrische kookplaat en cooker, kortom van alle gemakken voorzien.

Maak vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging!

Beschikbaarheid

Groepsceremonies

  • Er is doordeweeks overdag nog ruimte vrij
  • Maandagavond is vrij
  • Donderdagavond is regelmatig vrij

Vraag vrijblijvend naar onze huurtarieven

De tuin

Individueel

Geniet van de prachtige tuin bij de praktijkruimte. Heerlijk om zomers yoga te geven of andere workshops. Het is omgeven door veel groen, de duinen en het strand zijn op steenworp afstand.

“De plek voor rust, heling bezinning en diep innerlijk proceswerk”

“Er is niets wat het is, en er is niets wat het niet is.”