GROEPSCEREMONIE

De truffels kunnen je helpen om diep te ontspannen en je op een dieper niveau laten zien en doen begrijpen wie daadwerkelijk bent.

De truffel is het onderste gedeelte van de paddenstoel. Deze bevat de stof psilocybine, een stof die je naar andere staten van bewustzijn en dimensies kan brengen.

Truffels worden al jarenlang gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en om contact te maken met de spirit world. Je mind komt tot rust, je komt in een andere bewustzijnsstaat en hierdoor kun je diepe inzichten of antwoorden krijgen op vragen waar je al langere tijd mee worstelt. Verschillende lagen; emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel, kunnen aangeraakt, getransformeerd en geheeld worden.

De truffels kunnen je helpen om diep te ontspannen en je op een dieper niveau laten zien en doen begrijpen wie of wat je daadwerkelijk bent, zodat er ruimte ontstaat voor een andere kijk op hoe jij de wereld ervaart en daarop reageert. Je kunt op diepe lagen van je bewustzijn terechtkomen waar je anders niet zomaar bij komt. Je zou kunnen zeggen dat het een soort therapie 2.0 is.

Het is mogelijk oude, onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen los te laten zodat je in vrijheid en vanuit de liefde en eenheid die je bent kunt gaan leven.

Ik had angst om te verdwijnen en nooit meer terug te kunnen komen en dan sloeg dat plots over naar een gevoel van éénheid met Al, en dan sloeg het weer over naar de andere kant, …. zo ging het heel de tijd heen en weer… Angst dus dat ‘IK’ zou verdwijnen…. interessant!! Want in mijn dagelijks leven is het ook die ‘ik’ die bepaalde angsten ervaart en zich daardoor beperkt.
Kristina, truffelceremonie
Wauw, ik vond het weekend fantastisch! Zo afgesloten als ik binnen kwam, zo open ging ik de dag erna weg. Fijn om te zien dat de dag erna iedereen meer sprankeling in de ogen had en met een open hart de dag en de wereld weer betrad.
Michelle, truffelceremonie

Wauw… het was een indrukwekkend weekend, op alle fronten met wederom prachtige inzichten.

Joke, truffelceremonie

Het was werkelijk een van de mooiste reizen tot nu toe, met een prachtig inzicht hoe we één zijn met alles en onszelf laten leiden/lijden door het ego. Deze reis heeft me veel liefde voor mezelf opgebracht en daar ben ik heel dankbaar voor.

Joke, truffelceremonie

Ik had angst om te verdwijnen en nooit meer terug te kunnen komen en dan sloeg dat plots over naar een gevoel van éénheid met Al, en dan sloeg het weer over naar de andere kant, …. zo ging het heel de tijd heen en weer… Angst dus dat ‘IK’ zou verdwijnen…. interessant!! Want in mijn dagelijks leven is het ook die ‘ik’ die bepaalde angsten ervaart en zich daardoor beperkt.

Kristina, truffelceremonie

“The Master” De meester is niet de heerser die alle touwetjes in handen heeft, maar degene die juist alles kan loslaten om te zijn!

Wim, truffelceremonie

Bijzonder mooie ervaring,zacht en liefdevol. Het heeft mij opgeleverd dat ik weer mocht herinneren wie ik ook nog steeds ben.. een vrolijk mensenkind. Het was ronduit fijn om gedragen te worden, de reis werd liefdevol begeleid door André en zijn team. Fijne muziekkeuze.

Pat, truffelceremonie

Mijn eerste reis heeft mijn doen inzien dat ik mij op deze manier verder wil ontplooien en omringd te zijn met gelijkgestemde. Het gevoel alsof er nog veel meer bij mezelf valt te ontdekken. Mooi om samen te zijn met een groep waarbij je omringt wordt door liefde, respect en vrijheid. Ik vond het bijzonder en wil het zeker nog een keer ervaren.

Porsche, truffelceremonie

Fijn om alvast tijdens de ademsessie woede en spanningen los te laten. Het begin van de ceremonie was zwaar maar toen ik daar meer bij kon blijven werd het licht. Een mooi moment in de tuin waar ik de verantwoordelijkheid van mijn moeder terug gaf aan haar en daarna heerlijk gedanst en de bomen gevoeld.

Sandy, truffelceremonie

De reis heeft mij mooie duidelijke inzichten gegeven. Begeleiding heb ik als super ervaren, alle engelen op Aarde een 5 sterren zorghotel !!

Sieglien, truffelceremonie

Ik heb niet kunnen bedenken dat het zo intens mooi kon zijn, dat ik zo diep in mijn pijn en verdriet kon komen na het verlies van mijn vriend. Onwerkelijk om zijn energie te voelen, dit was overweldigend. Het was ook best zwaar maar dankzij de geweldige begeleiding is het meer dan gelukt!! Thank you, Thank you!

Seema, truffelceremonie

Ik vond de ceremonie ongelofelijk waardevol. Het thema “wat ik voel doet er toe” werd mooi uitgewerkt en ook sterke vrouwen mogen hulp vragen. Alles was echt met zoveel liefde en aandacht verzorgd, gewoon een dikke DANK JULLIE WEL!!

Sandra, truffelceremonie

Uiteindelijk is voor mij de belangrijkste doorbraak pas in een droom op zondagavond gekomen, waarin ik een gevoel van afwijzing heel goed kon voelen en kon laten zijn, en die ik ook aan een herinnering kon koppelen.

Hans, truffelceremonie

In de ochtend bij de sharing had ik de kaart ‘completion’ getrokken, op de kaart was een gezicht afgebeeld waar het laatste puzzelstukje boven zweefde. De kaart bleef herhaaldelijk terug keren in mijn reis, ik moest er iets mee… Uiteindelijk viel het kwartje, completion bestaat niet, alles is energie en oneindig, het universum is oneindig!!

Joost, truffelceremonie

Ik voelde direct de zwaarte van mijn criticus wegvallen en mijn creativiteit werd aangewakkerd. Ik voelde dat ik behoefte had aan dansen en verbinding. Het was heerlijk dat we gewoon mochten bewegen en dansen. Duizendmaal dank hiervoor!!

Lise, truffelceremonie

Dieper thuiskomen in mijzelf, mijn essentie, ik voel me uitgelijnd, in verbinding met de bovenwereld en de aarde. Mijn ruimte ingenomen, mijn kracht gevoeld, het energieveld belichaamd.

Annelies, truffelceremonie

De voorbereiding was Magisch vooral het ademwerk. Ik voel me intens dankbaar wat de truffels mij hebben gebracht. Zoveel liefde te mogen voelen, 2 dagen na de reis explodeerde mijn Hart !!

Annelief, truffelceremonie

Nooit gedacht dat het zo magisch kon aanvoelen. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en deels ook wat verwarring.

Mandy, truffelceremonie

Heel enerverend weekend dat veel positiefs teweeg heeft gebracht, waar ik heel dankbaar voor ben. Professioneel georganiseerd.  

Joke, truffelceremonie

Wow, it was an incredible experience. It is hard to find anything to suggest, it was a great weekend I only missed my coffee in the morning.

 

Nick, truffelceremonie

De 5e keer alweer bij Healjezelf, jullie zijn echt een team, alles wordt opgevangen en sluit naadloos op elkaar aan.

Wim, truffelceremonie

Wauw ondanks de zee van tranen en andere lichamelijke ongemakken. Het was echt zo mooi en liefdevol ik ben er nog onderste boven van en heb al een paar dagen warme voeten. Ik heb geen tips en tops een dikke 10!

Joyce, truffelceremonie

Geen idee hoe de begeleiding het deed maar ze waren er telkens op het juiste moment. De dagen erna lijken de inzichten en verbindingen zo binnen te druppelen.

Angelique, truffelceremonie

In de zweethut zag ik mijn eigen angst, ze ontstond ineens en waaide weer weg. De stiltewandeling in duin was een sprookje. De Soulretrieval is moeilijk te omschrijven wat een krachtig instrument. Op de matras voelde ik me echt gedragen alsof ik vloog. De reis, jouw muziek bracht me waar ik nooit ben geweest. Ik voel me nu enorm gecentreerd, sterk in mijzelf, een nieuw soort weten enorme liefde. De staande ademcirkel was een prachtige afsluiter.

Paul, mannenweekend

Super, ik heb er nu twee weken na de reis nog positief effect van. Mijn innerlijke criticus is veel stiller. Ik voel me meer gegrond en rustiger vooral op mijn werk.

Rolf, truffelceremonie

I discovered new sensations. Very safe and sacred.

 

Hanna, truffelceremonie

Een team wat alles in staat stelt om ons de meest holistische geïntegreerde healing te geven die mogelijk is. 100% dankbaar!! 

Marc, truffelceremonie

Ik heb echt gehuild met heel mijn lijf, wist niet dat er nog zoveel verdriet in mij schuilde.. het voelt nu, een week later nog steeds lichter, er is echt iets opgeruimd.

Sylvia, truffelceremonie

Het was zo bijzonder dat er geen woorden voor zijn. Ik heb geproefd aan tijdloosheid en oneindigheid en een 3 dimensionaal zien als ik nog nooit eerder heb ervaren, ik heb kleuren zien langs flitsen met een Schoonheid die je alleen begrijpt als je het zelf ook gezien hebt!! 

sophie, truffelceremonie

Alsof kleuren de muziek waren, en muziek de kleuren…Het was zo intens mooi en genieten. Mijn overleden Oma liet zich zien in Engelgedaante, het ontroerde mij, en weet dat ik haar altijd kan oproepen.

Sandra, truffelceremonie

Top waren de liefdevol klaar gemaakte soepjes, schalen vers fruit, het uitgebreide ontbijt en de heerlijke theetjes! Echt verwennerij!

 

Edith, truffelceremonie

Dit weekend was de beste cadeau dat ik ever aan mezelf heb gegeven!!

Christine, truffelceremonie

De integrerende soundhealing vond ik heerlijk, op het moment dat de klankschaal op mijn buik werd geplaats was ik in de 7e hemel!

Thijs, truffelceremonie

De ceremonie was hemels, bevrijdend, intens, verlichtend om maar een paar termen te noemen. Compassie met mezelf en met andere, het is tijd om te oogsten. Dit werkt absoluut door na afloop.

 

Ton, truffelceremonie

Het idee dat er begeleiding is geeft een gevoel van rust. Dat je jezelf mag zijn met wat de truffel je aanreikt is bevrijdend en dan de begeleide muziek… geweldig!

Winfred, truffelceremonie

Setting

Wij creëren een veilige, liefdevolle bedding in onze mooie ceremonieruimte waarin jij je helemaal mag overgeven en je eigen innerlijke reis mag maken. Met een ervaren team van begeleiders zorgen we voor een veilige setting en daar waar het nodig is ondersteunen we jou.

Voorbereiding
Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je veilig aan de truffelceremonie kunt beginnen. Nadat je een intakeformulier hebt ingevuld kijken we samen of er nog vragen zijn voordat je op reis kunt gaan. Mocht er sprake zijn van medicijngebruik of andere contra-indicaties dan overleggen we met jou zelf of een arts of het veilig en verantwoord is om te reizen met de truffels.
Contra-indicaties zijn; antidepressiva, zwangerschap, psychotische aanleg, heel zwaar trauma, of een labiele staat van zijn. Voor vragen hierover overleg gerust met ons.

PRAKTISCH

Locatie HealJezelf: Herenweg 416, Noordwijkerhout

Vergoeding: € 235,- PP

Tijd: Zaterdag van 9.30 tot zondag 14.00.

Minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers.

Annulering tot 14 dagen voor de ceremonie €50,- daarna ben je 50% verschuldigd.

Let plants be the medicine.

Programma
Wij kiezen ervoor een heel weekend uit te trekken voor een truffelceremonie, omdat je dan de tijd hebt om te zakken en met een duidelijke intentie op reis gaat.

Op zaterdag openen we met een sharing voor de verbinding en openheid en doen we een verbindende dans en ademwerk om jou al zoveel mogelijk ruimte te geven om in je lichaam te komen.

Aan het einde van de middag bereiden we ons voor op de truffelceremonie.

De reis neemt tussen de 4 tot 6 uur in beslag afhankelijk per persoon en de dosering. De dosering stemmen we met je af. We sluiten de ceremonie rond middernacht af en je blijft in de ruimte slapen, zodat je nog wat uit kan reizen en waarin veiligheid voorop staat.

De volgende dag is er een heerlijk ontbijt en sluiten we af met een sharing en een integrerende ademsessie.