TRUFFEL CEREMONIE

Individueel & Groepssessies

Op reis naar onbewuste lagen

Plantmedicijnen zijn enorm krachtig, ze nemen je mee naar onbewuste lagen. Je kan fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel aangeraakt en geheeld worden. In die onbewuste lagen kan je diepe inzichten of antwoorden krijgen op vragen waar je al lange tijd mee loopt. Laat je meenemen in de wereld van de Magie.

Groepsceremonies

Groepsceremonies

De kracht van een groepsceremonie is de spiegels die andere deelnemers je voor kunnen houden. Soms wordt je geraakt door pijn, verdriet, boosheid of blijdschap van andere deelnemers, het gaat altijd over jezelf. Je kan zoveel leren in een groep over jezelf dat maakt het zo waardevol. Ook al is het een reis op jezelf, we zijn verbonden met elkaar. Wij begeleiden je graag met een ervaren team van begeleiders.

Individueel

Individueel

Tijdens een individuele truffelceremonie kan ik me volledig op jou afstemmen en op jouw specifieke thema inzoomen. Plantmedicijnen zijn enorm krachtig, ze nemen je mee naar onbewuste lagen. Je kan fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel aangeraakt en geheeld worden. In die onbewuste lagen kan je diepe inzichten of antwoorden krijgen op vragen waar je al lange tijd mee loopt.

“Er is niets wat het is, en er is niets wat het niet is.”

“Er is niets wat het is, en er is niets wat het niet is.”