INDIVIDUELE CEREMONIE

De truffels nemen je mee diep naar binnen voorbij de mind. 

De truffel is het onderste gedeelte van de paddenstoel. Deze bevat de stof psilocybine, een stof die je naar andere staten van bewustzijn en dimensies kan brengen.

Truffels worden al jarenlang gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en om contact te maken met de spirit world. Je mind komt tot rust, je komt in een andere bewustzijnsstaat en hierdoor kun je diepe inzichten of antwoorden krijgen op vragen waar je al langere tijd mee worstelt. Verschillende lagen; emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel, kunnen aangeraakt, getransformeerd en geheeld worden.

De truffels kunnen je helpen om diep te ontspannen en je op een dieper niveau laten zien en doen begrijpen wie of wat je daadwerkelijk bent, zodat er ruimte ontstaat voor een andere kijk op hoe jij de wereld ervaart en daarop reageert. Je kunt op diepe lagen van je bewustzijn terechtkomen waar je anders niet zomaar bij komt. Je zou kunnen zeggen dat het een soort therapie 2.0 is.

Het is mogelijk oude, onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen los te laten zodat je in vrijheid en vanuit de liefde en eenheid die je bent kunt gaan leven.

Setting
Tijdens een individuele truffelceremonie is er meer ruimte voor specifieke vragen of thema’s die in jouw leven spelen. Mijn aandacht is volledig bij jou en je proces en waar het nodig is ondersteun ik je. In de blokhut in mijn tuin, voorzien van een houtkachel die de hut verwarmt, kan jij je helemaal overgeven aan het proces en de reis naar binnen.

Voorbereiding
Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je veilig aan de truffelceremonie kunt beginnen. Nadat je een intakeformulier hebt ingevuld kijken we samen of er nog vragen zijn voordat je op reis kunt gaan. Mocht er sprake zijn van medicijngebruik of andere contra-indicaties dan overleggen we met jou zelf of met een arts of het veilig en verantwoord is om te reizen met de truffels.
Contra-indicaties zijn; antidepressiva, zwangerschap, psychotische aanleg, heel zwaar trauma, labiele staat. Voor vragen hierover overleg gerust met ons.

Programma
We nemen de tijd om af te stemmen over jouw thema’s en verhelderen jouw intenties voor deze reis. Vooraf een ademsessie doen kan een goede opening zijn om de reis in te gaan en is optioneel bij te boeken voor €55,- Na afloop is er ruimte om te delen en jouw vragen te beantwoorden.

PRAKTISCH

Locatie HealJezelf: Herenweg 416, Noordwijkerhout

Vergoeding: € 275,- pp, mocht je als tweetal komen dan is het €250,-pp.
Een ademsessie vooraf is €55,- (optioneel). Vanaf 1 januari 2024 geld een nieuw tarief van €295,-

Tijd: van 10:00 tot 18:00.

Het is ook mogelijk om als tweetal te reizen.

Annulering tot 14 dagen voor de ceremonie €50,- daarna ben je 50% verschuldigd.

“Vele emotionele blokkades zo diep geworteld kwamen naar boven, net zoals mijn lichamelijke ongemakken die nog sterker werden tijdens de reis. Door de fijne en warme begeleiding kon ik nog dieper zakker, en dat alles er mocht zijn. Ook de nazorg vond ik fijn. Dank je voor de fantastische ervaring !!”
Margot, truffelceremonie
“Ik kon er open ingaan en daardoor laten zijn wat zich aandiende. De ceremonie heeft mij meer ruimte gegeven dichter bij mezelf te kunnen blijven. Ik hoef me niet meer druk te maken over allerlei zaken buiten mezelf. Ik ervaar ook meer rust in mezelf.”

Bianca, truffelceremonie

Vooraf wat zenuwachtig en soms zelfs wat paniekerig om de controle los te laten maar het is een hele fijne reis geweest een prachtige ervaring.  Het heeft me een diepere verbinding met alles wat leeft gegeven. Mijn perspectief is veranderd.  Hele fijne setting en locatie en prettig begeleid door jou.

Roel, truffelceremonie individueel

Het was een fijne veilige setting, de truffelceremonie was therapie 3.0 wat een diepe inzichten kwamen er naar boven. Ik heb onvoorwaardelijk liefde ervaren mooier dan dat bestaat er niet.

Joost, truffelceremonie individueel

Mijn ademhaling werd de zee mijn lichaam de golven. Verbonden met al het leven. Even geen Ik, alleen maar zee, even geen Ik, alleen maar adem, alles is hetzelfde, alles is één. Het houtvuur in de blokhut, ik voel de warmte nog door mijn lijf gaan een hele bijzondere ervaring.

Yolande, truffelceremonie individueel

Fysiek behoorlijk wat pijn gehad in mijn maag. Emotioneel wel wat verwerkt en ook stress opgeruimd. Jij had ook door waar ik blokkeerde en mij door de blokkade heen geholpen. Ik vond jouw begeleiding zacht en liefdevol, echt vanuit het hart.

Carel, truffelceremonie individueel

De ademsessie voor de ceremonie was een soort voorwas voor de hoofdwas. Verrassend hoe snel de truffels werkten en ook de diepte in. De inzichten die ik hierbij heb gekregen,de heling die ik ervaren heb,de verbondenheid met mijn baarmoeder en daarmee met de oer-baarmoeder, mijn wijsheid,die poort,zo verbonden met het universum,het grotere geheel. Het diepe alléén zijn, te maken had met het kleine meisje en niet met het hier en nu. Ik heb mezelf en ben niet alléén.   Het was een dag met een gouden rand !

Bernadette, truffelceremonie individueel

Vol vertrouwen kon ik alles los laten, ik werd één met angst en verdriet zonder mezelf te verliezen. Soms was het contact met mijn fysieke lichaam even weg, dan was ik de reis, de noot, de beweging, de kleuren, de traan, de angst…. De muziek heb ik nog nooit zo ervaren, elke noot, elke vibratie was zo waarneembaar het nam me mee op reis. Ik kon hele oude stukken aanschouwen en ze vanuit een andere dimensie aanzien en loslaten.  Diepe inzichten; Waarom zou ik mijn liefde inhouden of niet volledig openen, het is immers mijn eigen Liefde, ik ben de Liefde !!  Ik hoef mijn best niet meer te doen, ik ben er al..  Als ik kies voor verbinding, ben ik verbonden..   Dankbaar Tril ik nog na !!!

Léoni, truffelceremonie individueel