Ademwerk

Een ademsessie brengt je meer in je lichaam, brengt diepe ontspanning en ontlading. Mensen die het voor eerst doen zijn vaak verrast door de intense ervaring en resultaat. Er kan veel loskomen.

En wat is je gezondheid waard? Waarom niet meerdere keren per jaar een ademsessie? Een soort massage van binnen! Helpt bij stress, burn-out, spanningen, emoties en trauma’ s.

Oude pijn en overtuigingen kunnen loskomen en de energie kan weer vrij gaan stromen. Je hebt in de loop van je leven een ademhalingspatroon gecreëerd die veilig is zodat jij kan overleven. Maar die is misschien nu niet meer nodig. De ademsessie helpt je om dit patroon los te laten. Er komt meer ruimte in je lichaam en kan vrijer gaan leven.

Tijdens de ademsessie ga je liggen op een matras en ondersteun ik je tezamen met de muziek om je actiever te laten ademen. Er zijn drie fases: de fysieke fase waarin de adem het lichaam gaat stimuleren en je uit je hoofd komt.

ademhaling

De tweede fase is de emotionele Fase; hier is ruimte voor emotie en dat stimuleer ik door soms ook druk punten te gebruiken. Het gaat niet om het verklaren van je emoties. De derde fase is de integratiefase waarin je lichaam en geest diepe rust ervaren. Hierin kun je verbinding met het grotere geheel voelen of maken. Ik ondersteun je graag in dit proces.

Een sessie duurt +/- 90 minuten en kost € 60,-.  Let op vanaf 1-01 -2019 gelde nieuwe tarieven 75,-  Om oude patronen en overtuigen te doorbreken zijn wel meerdere sessies nodig; pakketprijs van 5 keer voor 325,-  Schrijf je nu ook in voor onze ademdag