SACRED TANTRIC RITUAL

Privésessie Voor Stellen

Openen naar een diepere en intiemere verbinding met elkaar.

Samen met mijn partner Léoni Kajim, bieden wij Truffel Ceremonies aan voor stellen.

Omdat wij zelf hebben ervaren hoeveel de truffels ons gebracht hebben in onze relatie, is bij ons het idee geboren om Truffel Ceremonies voor stellen in de wereld te brengen. De ceremonies zijn voor stellen die verlangen naar een diepe verbinding en meer dimensies willen ervaren in verbinding en intimiteit. Zo kan een privé sessie helpen om jezelf meer te openen en zo met elkaar naar de dynamiek binnen jouw relatie te kijken.

Tijdens deze sessie reizen jullie met een lage dosering. Dit doen we bewust om met elkaar in verbinding te kunnen blijven en tegelijkertijd zorgen de truffels dan wel voor een breder blikveld en meer helderheid en verruiming van bewustzijn. Er is ruimte en tijd om echt met elkaar te verbinden en de tijd te nemen om te doorvoelen wat jullie mogelijk nog in de weg staat om elkaar op diepere lagen te zien, voorbij de mind. Wat dient zich aan? Wat wil er gezien worden, en durf je daarin jezelf helemaal te laten zien, mag alles er zijn? Kun je zonder oordeel kijken, het samen erkennen, dan kan het transformeren in begrip en liefde.

Jullie kunnen bijvoorbeeld ook een specifiek thema onderzoeken en de mogelijkheid om dit uit te diepen in een veilige en warme bedding.

Om 15.00 staat de thee klaar we bespreken wat jullie verlangens zijn of wat er speelt. Zo rond 17.00 start de ceremonie, dit duurt gemiddeld rond de 5 uur. Na de ceremonie blijven jullie slapen, zodat jullie ook nog de tijd hebben om samen na te genieten. De volgende ochtend serveren we een lekker ontbijtje en bespreken we de ceremonie na, vervolgens ronden we om 11.00 af, en hopen we dat jullie weer een stukje dichter bij elkaar zijn gekomen en de verbinding is gegroeid.

Jullie kunnen kiezen om te komen reizen in de ceremonieruimte of in de blokhut in de prachtige tuin bij HealJezelf of in overleg kan het ook in onze praktijkruimte in Tienhoven (Utrecht).

Er is ruimte om echt met elkaar te verbinden en de tijd te nemen om te doorvoelen wat jullie mogelijk nog in de weg staat om elkaar op diepere lagen te ontmoeten.

“Mede dankzij de truffels heb ik nog meer contact met mijn mannelijke kant en het heeft verdieping gebracht in mijn seksualiteit en intimiteit.”
~André

De truffel is het onderste gedeelte van de paddenstoel. Deze bevat de stof psilocybine, een stof die je naar andere staten van bewustzijn en dimensies kan brengen. Truffels worden al jaren gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en heel wording.

Met de truffels maak je een reis naar je onderbewustzijn. Je mind komt tot rust en dit kan je diepe inzichten of antwoorden geven op vragen waar je al langere tijd mee worstelt. Verschillende lagen, emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel kunnen aangeraakt worden.

De truffels kunnen je helpen te openen en het leven vanuit een ander perspectief waar te nemen. Het is mogelijk oude, onbewuste patronen en overtuigingen los te laten zodat je in vrijheid en vanuit liefde en eenheid kan gaan leven. Dit kan veel bijdragen in de relatie tot jezelf en de ander.

PRAKTISCH

Vergoeding: € 695,- p stel incl. ontbijt en overnachting.

Annulering tot 14 dagen voor de ceremonie €50,- daarna ben je 50% verschuldigd.