Feedback truffelceremonie 29-30 juli

Feedback truffelceremonie

All the guides were there for us, present end I’m thankful for their guidance, compassion and experience. I could feel the great energy from the guides during the truffle ceremony.    “Elliott”

Wat bijzonder was dat toen het reizen een beetje op het einde begon te komen, ik een inzicht kreeg. Ik zakte als het ware door het ijs en had zicht op mijn kern van mijn probleem. Dat is mooi. Dat heeft mij de motivatie gegeven om een paar sessies te gaan doen bij een klinische psycholoog. Ook dit weekend was mijn lichaam al schokkend en trillend ”zooi” en spanningen eruit aan het gooien.

Ik heb een kaart voor jullie getrokken uit het Egyptische orakel deck. Op de afbeelding staat de godin NUT, zij is de godin van de hemelen, de lucht en alle sterren en planeten. Zij “eet” iedere dag de zon op, en zij laat de zon iedere ochtend weer uit haar geboren worden. Haar grote naakte lichaam is bezaaid met sterren en omvat de hele aarde. Zij is naakt en dat geeft de puurheid van haar ziel weer. Dat staat voor mij voor de puurheid en zorgvuldigheid waarmee jullie dit doen. De sterren staan voor wederopstanding en wedergeboorte.

Dit past prachtig bij jullie werk. De levensreis is mysterieus en NUT geeft jullie en mij kracht om jouw eigen doel in het leven scherper te zien. Ga met vertrouwen door met dit werk. Ik vergeet nooit hoe belangrijk jullie begeleiding en de opzet van deze weekenden is. De naam zegt het al Healjezelf, je moet het zelf doen.

”Eric”

De ademcirkel werd volledig en goed uitgelegd door Michelle, de hele zaal ontplofte van emoties die naar voren kwamen. Heel heftig, vele verschillende emoties kwamen voorbij, dankbaar voor de fantastische begeleiding.

De truffelceremonie was een hele bijzondere ervaring zonder teveel in de diepte te zijn gegaan in de integratie heftig. Het is redelijk ontploft thuis en dat is goed zo, alles is uitgesproken en dit ging uiteindelijk goed.

Ik werd tijdens mijn reis erg bewust dat het een prachtige job is om te begeleiden, die vanuit passie ingevuld wordt. Iedereen heeft een bijzonder groot hart en dat zie je in de begeleiding. Heel liefdevol, heel persoonlijk, oog voor kleine dingen en “leading by doing”. Super dankbaar voor de organisatie, sfeer en invulling die jullie hier samen aan hebben gegeven. Vond het bijzonder en kom graag nog eens reizen.

“Tim”