Feedback Ademopleiding 2023

 

Feedback van onze deelnemers

Je wordt zachtjes volgegoten met informatie, theorie en uit de praktijk. Daarnaast krijg je een overdosis aan inzicht mee in het enorme potentieel van deze twee bevlogen leraren. Wat jullie er samen van hebben gebrouwen: fenomenaal!! Overweldigend! Ik voel me gevuld met kennis en voel dankbaarheid. Als jij jezelf een mooi, levens veranderd cadeau wilt geven, phoe!! “Paul”

Allereerst een enorm dank jullie wel voor de prachtige opleiding tot Intuïtief Ademcoach. Het was één van de mooiste trainingen die ik gevolgd heb. Jullie ervaring, rust, betrokkenheid, kennis en vooral de veilige, warme liefdevolle setting die jullie neerzetten is echt groots en zeldzaam. Qua kennis en inhoud heeft de opleiding me ten volle en meer gegeven als waar ik voor kwam, en alles daarbovenop is een zegen voor mij geweest. De groep is daarmee een anker, een houvast en een plek geweest waarin ik de vele emoties kon uiten. “Esther”

De opleiding is echt een aanrader. Ik voel me een goed opgeleide intuïtieve ademcoach. Laura en André vormen een mooi team samen waarbij ze elkaar nog meer versterken en aanvullen. Alles is aan bod gekomen en waar nodig was er ruimte voor individuele processen die aangeraakt werden om weer meer te kunnen groeien. “Anne”

Het belangrijkste voor mij was de ongelofelijke inzet die jullie hebben getoond. Het was heel voelboer dat jullie er echt voor gingen, Voor Ons gingen! Dat jullie zorgvuldig keken naar wat er nodig was en ook bij ons peilden waar onze behoeftes lagen. Tip tijdsbewaking en op tijd te eten. “Lise”

Wij kijken terug op een prachtige opleiding met een fijne groep deelnemers was het een genot om onze kennis te mogen delen. Het enthousiasme en leergierigheid straalde van de groep af. Eén voor één zijn ze in de diepte gedoken met vele diepe innerlijke processen als gevolg. Wij zijn getroffen en geraakt om zo dichtbij diepe innerlijke processen te mogen zijn en te begeleiden. Wij kijken uit naar onze volgende ademopleiding die start in Maart 2024 (waar nog maar een paar plekjes vrij zijn).

André & Laura