fbpx

Magic Truffel Ceremonie

Welkom !

Kom je ook naar de magic truffel ceremonie?

De truffels die we gebruiken bevatten net als paddenstoelen de stof psilocybine, een stof die je naar andere dimensies brengt. Truffels zijn entheogene middelen; wat ongeveer betekent: afkomstig van de god in onszelf. Met de truffels maak je een reis  naar je onderbewustzijn. Je voelt en ervaart de magie van de truffel. Je neemt alles véél intenser waar, je bent je veel meer bewust van alles om je heen en je zult van alles over je persoonlijkheid ontdekken! Vaak krijg je diepe inzichten of antwoorden op vragen waar je al lang mee worstelt.

Misschien vind je zo’n reis wel spannend. Vooral het stukje overgave is voor veel mensen spannend, maar bedenk dan dat controle eigenlijk angst is.

Als je goed wordt begeleid kan het een geweldige verrijking van je leven zijn! We werken met zulke grote leraren.

Therapie

Een ceremonie kan trouwens ook worden gebruikt als therapie bij bijvoorbeeld een burn-out ,depressie en fysieke klachten. Je gaat oude, onbewuste patronen loslaten zodat je meer en meer in vrijheid kan gaan leven. De weg van héélwording met jezelf. Zodat je vanuit liefde en eenheid mag gaan leven.

Unieke ervaring

Als je nog nooit een truffelceremonie hebt meegemaakt is het misschien een beetje onwennig idee. Maar juist deze manier van beleven zorgt voor diepe inzichten en voor de mogelijkheid om delen op te ruimen, of juist aan te pakken.

Heb je nog nooit aan een ceremonie meegedaan?  Dat is juist fijn!  Wij zullen zorgen voor een veilige en liefdevolle begeleiding waarin jij jezelf kan overgeven.

Setting

In een veilige setting en in onze mooie ceremonieruimte kun je een reis gaan maken.

Op Zaterdag organiseren we een voorbereidende dag met dans, ademwerk en sharing.  Zodat we ons aan het einde van de middag  kunnen gaan voorbereiden op de reis.  Een reis duurt ongeveer 6 tot 8 uur.   De volgende dag is er een ontbijt, een sharing en een integratiefase.

Begeleiding

Zelf heb ik al ruim 4 jaar ervaring met het begeleiden bij Ayahuascaceremonies. Natuurlijk heb ik ook zelf meerdere malen gereisd met onder andere Ayahuasca, paddo’s en truffels. Ik weet dus exact wat je ervaart en meemaakt. En kan het juist daardoor zo goed begeleiden.

Magic Truffel Ceremonie Weekend

In het weekend van 19/20 oktober is de eerste ceremonie bij Healjezelf in Noordwijkerhout.

De introductieprijs  is slechts €100,-  ( voor een heel weekend).

Wil je hier bij zijn, meld je dan vroegtijdig aan, want vol = vol.

Klik hieronder om je aan te melden.