fbpx

Magic Truffel Ceremonie

Sessie voor stellen

Welkom !

Magic Truffelceremonie

De truffel is het onderste gedeelte van de paddenstoel. Deze bevat de stof psilocybine, een stof die je naar andere staten van bewustzijn en dimensies kan brengen. Truffels worden al jaren gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en heel wording. 

Met de truffels maak je een reis naar je onderbewustzijn. Je mind komt tot rust en dit kan je diepe inzichten of antwoorden geven op vragen waar je al langere tijd mee worstelt.  Verschillende lagen, emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel kunnen aangeraakt worden.

De truffels kunnen je helpen te openen en het leven vanuit een ander perspectief waar te nemen. Het is mogelijk oude, onbewuste patronen en overtuigingen los te laten zodat je in vrijheid en vanuit liefde en eenheid kan gaan leven. Dit kan veel bijdragen in de relatie tot jezelf en de ander.  

Setting

Omdat wij zelf ervaren hebben hoeveel de truffels ons gebracht hebben in onze relatie, is bij ons het idee geboren om dit ook in de wereld te zetten, voor stellen die verlangen naar een diepe verbinding en meer dimensies willen ervaren qua verbinding en intimiteit. Zo kan een privé sessie helpen om jezelf meer te openen en zo met elkaar naar de dynamiek binnen jouw relatie te kijken.

Tijdens deze sessie reizen jullie met een lage dosering. Dit doen we bewust om met elkaar in verbinding te kunnen blijven en tegelijkertijd zorgen de truffels dan wel voor een breder blikveld en meer helderheid en verruiming van bewustzijn. Er is ruimte en tijd om echt met elkaar te verbinden en de tijd te nemen om te doorvoelen wat jullie mogelijk nog in de weg staat om elkaar op diepere lagen te zien, voorbij de mind. Wat dient zich aan, wat wil er gezien worden, durf je daarin jezelf helemaal te laten zien, mag alles er zijn. Zonder oordeel hiernaar te kijken, het samen te erkennen, dan kan het transformeren in begrip en liefde. Jullie kunnen bijvoorbeeld ook een specifiek thema willen onderzoeken en dit willen uitdiepen in een veilige en warme bedding.

Om 15.00 staat de thee klaar we bespreken wat jullie verlangens zijn of wat er speelt. Zo rond 17.00 start de ceremonie, dit duurt gemiddeld rond de 5 uur. Na de ceremonie blijven jullie slapen, zodat jullie ook nog de tijd hebben om samen na te genieten. De volgende ochtend serveren we een lekker ontbijtje en bespreken we de ceremonie nog na, vervolgens ronden we om 11.00 af, en hopen we dat jullie weer een stukje dichter bij elkaar zijn gekomen en de verbinding is gegroeid.

Jullie kunnen kiezen om te komen reizen in de ceremonieruimte of in de blokhut in de prachtige tuin bij Healjezelf of binnenkort ook in onze praktijkruimte in Tienhoven (Utrecht).

Kosten € 495,-  incl ontbijt en overnachting

10% korting tot 1 april 2021

Begeleiding

Over André: Zelf heb ik ruim 5 jaar ervaring met het reizen en het begeleiden van processen met verschillende plantmedicijnen. De Truffels hebben mijn hart gestolen, voor mij zijn ze zo helend en magisch, en openen mij op hart en ziels-niveau. Ik ben hierdoor persoonlijk op vele vlakken gegroeid. En ook in mijn relatie met Leoni hebben ze mij zoveel gebracht en is de verbinding zoveel dieper geworden. Zelf ben ik heel dankbaar voor wat ik heb mogen leren van deze krachtige leermeesters.

Over Leoni Kajim: Dankzij André zijn de truffels in mijn leven gekomen, de plantmedicijnen riepen mij al langer maar ik was in het begin sceptisch. Inmiddels hebben ze ook mijn hart gestolen en mij ook verder gebracht op mijn pad. Mijn eerste reis zal ik nooit vergeten, de ervaring is moeilijk in woorden te vangen, diepe buiging voor de truffels! Alles wat ik de laatste jaren op mijn tantrische pad heb ervaren is inmiddels dieper in mijn systeem geïntegreerd. Zo is mijn innerlijke stem nog luider geworden, ik volg mijn stroom en ben ik dankbaar voor wie ik ten diepste ben. Met diepe verbindingen en een liefdesrelatie waarin intimiteit en seksualiteit mijn leven elke dag verrijken.

Voorbereiding

In de voorbereidingsfase is het fijn als jullie de tijd nemen om met elkaar te bespreken wat op dit moment het belangrijkste thema is voor deze reis. Voor de reis hebben wij graag telefonisch contact met jullie om dit door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Zodat jullie met een heldere intentie de reis in kunnen gaan.

Verder is het ook belangrijk om te een week voor aanvang geen alcohol of drugs te gebruiken, dit kan in combinatie met truffels gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Mocht je medicijnen gebruiken, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij vragen jullie een intake formulier in te vullen zodat wij ons ook goed voor kunnen bereiden op jullie proces.

Wij gebruiken zelf geen truffels als wij begeleiden. Wij ontmoeten jullie graag!