fbpx

Truffel ceremonie Individueel

 • Vele emotionele  blokkades zo diep geworteld kwamen naar boven, net zoals mijn lichamelijke ongemakken die nog sterker werden tijdens de reis. Door de fijne en warme begeleiding kon ik nog dieper zakker, en dat alles er mocht zijn. Ook de nazorg vond ik fijn. Dank je voor de fantastische ervaring !!

  Margot Truffel ceremonie Individueel
 • Vol vertrouwen kon ik alles los laten, ik werd één met angst en verdriet zonder mezelf te verliezen. Soms was het contact met mijn fysieke lichaam even weg, dan was ik de reis, de noot, de beweging, de kleuren, de traan, de angst.... De muziek heb ik nog nooit zo ervaren, elke noot, elke vibratie was zo waarneembaar het nam me mee op reis. Ik kon hele oude stukken aanschouwen en ze vanuit een andere dimensie aanzien en loslaten.  Diepe inzichten; Waarom zou ik mijn liefde inhouden of niet volledig openen, het is immers mijn eigen Liefde, ik ben de Liefde !!  Ik hoef mijn best niet meer te doen, ik ben er al..  Als ik kies voor verbinding, ben ik verbonden..   Dankbaar Tril ik nog na !!!

  Léoni Truffel ceremonie Individueel
 • De ademsessie voor de ceremonie was een soort voorwas voor de hoofdwas. Verrassend hoe snel de truffels werkten en ook de diepte in. De inzichten die ik hierbij heb gekregen,de heling die ik ervaren heb,de verbondenheid met mijn baarmoeder en daarmee met de oer-baarmoeder, mijn wijsheid,die poort,zo verbonden met het universum,het grotere geheel. Het diepe alléén zijn, te maken had met het kleine meisje en niet met het hier en nu. Ik heb mezelf en ben niet alléén.   Het was een dag met een gouden rand !

  Bernadette Truffel ceremonie Individueel
 • Fantastische voorbereiding met de ademsessie. Dit heeft veel geopend.  De shake was geweldig binnen 15 min was ik volledig in de reis met een 8-baan aan visuals en ongecontroleerde bewegingen. Ik mag bang zijn voor het onbekende, altijd heb ik het veilige pad gevolgd met geplande uitkomst.  Ik hoef mij niet langer aan te passen aan wat een ander wil. Leven vanuit wat ik zelf wil !! Je begeleiding was super, deskundig en veilig.

  Anoniem Truffel ceremonie Individueel
 • Ik kon er open ingaan en daardoor laten zijn wat zich aandiende. De ceremonie heeft mij meer ruimte gegeven dichter bij mezelf te kunnen blijven. Ik hoef me niet meer druk te maken over allerlei zaken buiten mezelf.  Ik ervaar ook meer rust in mezelf.

  Bianca Truffel ceremonie Individueel
 • Fysiek behoorlijk wat pijn gehad in mijn maag. Emotioneel wel wat verwerkt en ook stress opgeruimd. Jij had ook door waar ik blokkeerde en mij door de blokkade heen geholpen. Ik vond jouw begeleiding zacht en liefdevol, echt vanuit het hart.

  Carel Truffel ceremonie Individueel
 • Mijn ademhaling werd de zee mijn lichaam de golven. Verbonden met al het leven. Even geen Ik, alleen maar zee, even geen Ik, alleen maar adem, alles is hetzelfde, alles is één. Het houtvuur in de blokhut, ik voel de warmte nog door mijn lijf gaan een hele bijzondere ervaring.

  Yolande Truffel ceremonie Individueel
 • Vooraf wat zenuwachtig en soms zelfs wat paniekerig om de controle los te laten maar het is een hele fijne reis geweest een prachtige ervaring.  Het heeft me een diepere verbinding met alles wat leeft gegeven. Mijn perspectief is veranderd.  Hele fijne setting en locatie en prettig begeleid door jou.

  Roel Truffel ceremonie Individueel
 • Het was een fijne veilige setting, de truffelceremonie was therapie 3.0 wat een diepe inzichten kwamen er naar boven. Ik heb onvoorwaardelijk liefde ervaren mooier dan dat bestaat er niet.

  Joost Truffel ceremonie Individueel

Magic Truffel Ceremonie

Individuele Sessie

Welkom !

Magic Truffelceremonie

De truffel is het onderste gedeelte van de paddenstoel. Deze bevat de stof psilocybine, een stof die je naar andere staten van bewustzijn en dimensies kan brengen. Truffels worden al jaren gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en heelwording. 

Met de truffels maak je een reis naar je onderbewustzijn. Je mind komt tot rust en dit kan je diepe inzichten of antwoorden geven op vragen waar je al langere tijd mee worstelt.  Verschillende lagen, emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel kunnen aangeraakt worden.

De truffels kunnen je helpen bij o.a. een burn-out, depressie en fysieke klachten. Het is mogelijk oude, onbewuste patronen en overtuigingen los te laten zodat je in vrijheid en vanuit liefde en eenheid kan gaan leven.  

Wie ben jij echt en wat is jouw ware natuur?

Setting

Tijdens een individuele sessie is er meer ruimte en tijd voor jouw eigen proces. Samen bespreken we wat er op dit moment bij jou leeft. Zo kan je bijvoorbeeld een specifiek thema willen onderzoeken en dit willen uitdiepen in een veilige en warme bedding. De blokhut in de tuin is hier een uitgelezen plek voor.

De sessie duurt 5-7 uur met voorbereiding en nabespreking. Je kan overdag (tussen 10.00-17.00) of einde van de middag (tussen 14.00-22.00) reizen. In overleg kun je blijven overnachten (tegen betaling contant € 15,-).

Vooraf een ademsessie kan een hele goede opening zijn om de reis in te gaan. Dit is een optie om extra bij te boeken en neemt ongeveer één uur in beslag (extra kosten € 55,-).

Ook is het mogelijk om in tweetallen te komen reizen. Bijvoorbeeld met een vriend, vriendin of partner. Samen reizen kan een toegevoegde waarde hebben en een waanzinnige ervaring zijn.

Van tevoren stemmen we af welke dosering het beste bij jou past.

Kosten € 235,-  pp  

Begeleiding

Zelf heb ik ruim 4 jaar ervaring met het reizen en het begeleiden van processen met verschillende plantmedicijnen. De Truffels hebben mijn hart gestolen, voor mij zijn ze zo helend en magisch, en openen mij op hart en ziels-niveau.

Voor iedereen is elke reis weer anders en passend wat op dat moment voor jou nodig is.

Zelf ben ik heel dankbaar voor wat ik heb mogen leren van deze krachtige leermeesters.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je veilig op reis kunt gaan. In combinatie met medicijnen, alcohol of drugs kan het gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Wij vragen je een intake formulier in te vullen zodat wij ons ook goed voor kunnen bereiden op jouw proces. In de voorbereidingsfase is het fijn als je zelf de tijd neemt om bewust te kijken wat jouw oude overlevingspatronen en overtuigingen zijn. Zo kan je wat boeken lezen of bekijk een you-tube filmpje over non-dualiteit, zelfrealisatie en psychedelica.