fbpx

Truffel ceremonie

 • Wauw... het was een indrukwekkend weekend, op alle fronten met wederom prachtige inzichten.

  Joke Truffel ceremonie
 • Wauw, ik vond het weekend fantastisch! Zo afgesloten als ik binnen kwam, zo open ging ik de dag erna weg. Fijn om te zien dat de dag erna iedereen meer sprankeling in de ogen had en met een open hart de dag en de wereld weer betrad.

  Michelle Truffel ceremonie
 • Ik kreeg veel praktische inzichten; met de diepe vraag; heb je het wel écht gezien? In het dagelijkse leven kan ik daar veel mee.

  Sanne Truffel ceremonie
 • Ik had angst om te verdwijnen en nooit meer terug te kunnen komen en dan sloeg dat plots over naar een gevoel van éénheid met Al, en dan sloeg het weer over naar de andere kant, …. zo ging het heel de tijd heen en weer... Angst dus dat ‘IK’ zou verdwijnen…. interessant!! Want in mijn dagelijks leven is het ook die ‘ik’ die bepaalde angsten ervaart en zich daardoor beperkt.

  Kristina Truffel ceremonie
 • Het was werkelijk een van de mooiste reizen tot nu toe, met een prachtig inzicht hoe we één zijn met alles en onszelf laten leiden/lijden door het ego. Deze reis heeft me veel liefde voor mezelf opgebracht en daar ben ik heel dankbaar voor.

  Joke Truffel ceremonie
 • "The Master" De meester is niet de heerser die alle touwetjes in handen heeft, maar degene die juist alles kan loslaten om te zijn!

  Wim Truffel ceremonie
 • Ik vond de truffel-shake fantastisch en de reis zo mooi en zacht met veel duidelijke inzichten. Ik merkte ook dat ik de gedachten kon sturen en dat is iets wat ik écht meeneem in het dagelijks leven. Super!

  Silvia Truffel ceremonie
 • Bijzonder mooie ervaring,zacht en liefdevol. Het heeft mij opgeleverd dat ik weer mocht herinneren wie ik ook nog steeds ben.. een vrolijk mensenkind. Het was ronduit fijn om gedragen te worden, de reis werd liefdevol begeleid door André en zijn team. Fijne muziekkeuze.

  Pat Truffel ceremonie
 • De reis was prettig en liefdevol,waarin ik alle rust vond in alles wat er gebeurde. De ademsessie de volgende dag heb ik als prettig ervaren en ontspannend.

  Erik Truffel ceremonie
 • Ik heb tijdens de voorbereidende ademsessie weer alle emoties kunnen ontladen. Ik werd tijdens de reis weer even geconfronteerd met wat echt belangrijk is voor mij. Ik heb dit weekend als zeer waardevol ervaren en hierin speelde de fijne begeleiding zeker een grote rol. De eind sharing vond ik waardevol om de ervaringen en inzichten van andere te horen.

  Thijs Truffel ceremonie
 • Ik had niet verwacht dat de ademsessie zo ontspannen zou zijn. De truffelceremonie vond ik prachtig, de liefdevolle en ontspannen sfeer alsof je de deelnemers al veel langer kende.  Ook bevond ik mij even in een hele andere wereld die ik niet kende maar mij zo goed deed. Ik wil graag terug komen om nog meer de diepte in te gaan omdat ik nog niet helemaal klaar ben met mezelf en die mogelijkheden graag benut.

  Karel Truffel ceremonie
 • Ik vind de ademsessie een mooie voorbereiding op de truffelreis. De truffelreis was een zeer heftige ervaring maar had ook duidelijk te maken met mijn levensenergie die weer ging stromen. Goed om mijn reis na afloop met een begeleider te delen en toen ben ik de reis anders gaan zien, en voelt het als een waardevolle ervaring.

  Silvia Truffel ceremonie
 • Mijn eerste reis heeft mijn doen inzien dat ik mij op deze manier verder wil ontplooien en omringd te zijn met gelijkgestemde. Het gevoel alsof er nog veel meer bij mezelf valt te ontdekken. Mooi om samen te zijn met een groep waarbij je omringt wordt door liefde, respect en vrijheid. Ik vond het bijzonder en wil het zeker nog een keer ervaren.

  Porsche Truffel ceremonie
 • De ceremonie was weer zo bijzonder, het heeft me nog meer helder gemaakt dat ik mezelf mag uitspreken in mijn waarheid,mijn ruimte mag nemen en volledig mag vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Ik heb hele heldere inzichten gekregen. Ik kan niet wachten tot de volgende ceremonie.

  gaby Truffel ceremonie
 • Beter kon het weekend in feite niet beginnen met de zweethut.  Het ademwerk voor mij heel waardevol en dienend om meer in contact te komen met mijn lichaam. In de truffelceremonie mocht ik me weer verwonderen als een klein kind.   Ik heb jullie als zeer warm en liefdevol team ervaren.

  Esther
 • Het was intens, mijn lichaam heeft veel getrild, geshaked en pijnen gevoeld. Ik heb uiting gegeven aan mijn boosheid.  Het heeft mijn een stapje verder gezet in zelfontdekking om voor mezelf te kiezen en te gaan zorgen.

  Renate Truffel ceremonie
 • De ademsessie was zo helend voor mij, geestelijk was al heel veel vergeven maar dat er nog zoveel in het lichaam was opgeslagen was opzienbarend. Eindelijk kon ik het loslaten waardoor ik zo makkelijk de reis in ging. Het hele programma en de liefdevolle aandacht van jullie allemaal heeft het een superweekend gemaakt voor mij. Thank you all.

  Joke Truffel ceremonie
 • De voorbereiding vond ik heerlijk, fijn om elkaar zo al te leren kennen voorbij de maskers. Ik heb een magische reis gehad het bracht me in het veld van liefde en verbondenheid met alles en iedereen. Wat ik heb meegenomen uit de reis is dat ik veel liever mag zijn voor mezelf.

  dennis Truffel ceremonie
 • De reis was voor mij een afspiegeling van hoe ik mijn leven leid, hoe ik altijd duidelijkheid en controle wil alsof ik me vasthou aan de rietkraag van een stromende rivier. Jullie doen geweldig werk, creëren een liefdevol veld waar met met elkaar mogen zien/voelen/ervaren en groeien!!

  Silvia Truffel ceremonie
 • Ik ben nog steeds lyrisch over het weekend. Fijn dat er aandacht wordt besteed aan de voorbereiding, elkaar leren kennen, opwarmen en aankomen op de plek en ook in je lichaam. Ik heb voor mijn gevoel veel kunnen bereiken doordat jullie mij begeleiden door de donkere stukken heen. Ik heb een gevoel van puurheid terug gekregen zoals kinderen die kunnen hebben. Mijn zelfbeeld is veranderd en nog steeds aan het veranderen. Het lijkt erop dat ik me bevrijd heb van iets wat me enorm belast en daar ben ik zo blij mee. Afgelopen weekend was zo helend.

  Melle Truffel ceremonie
 • Fijne voorbereiding, de ademsessie was ik heel blij mee voelde zoveel stromen echt heel fijn om te ervaren. De ceremonie was bizar, het heeft mij zeker veel opgeleverd. Heb ondervonden dat de kracht die me ook zoveel brengt me om mezelf echt te ontmoeten. Mijn innerlijk kind wil gezien worden.

  Heidi Truffel ceremonie
 • Het was deze keer geen oceaan, geen deining, geen liefde maar een enorme chaos. En ondanks die chaos en de pijn weer verlang naar die staat van zijn, naar de magie van de truffel in wat ze mij ook brengt. Want dat dat mij op een veel dieper niveau helpt om te helen en te groeien, voel ik in alle cellen die ik heb. De eindsharing was essentieel voor mij om in grote lijnen alles weer in het juiste perspectief te kunnen plaatsen.  Ik kom zeker nog terug.

  Yolande Truffel ceremonie
 • De truffels hebben mij laten inzien hoe sterk mijn mind kan zijn en dat ik mag leren meer op mijn gevoel te gaan vertrouwen. Balans van beide mag zijn. De laatste sharing van André trof mij diep, het raakte mij. Ik heb genoten van alles wat ik om mij heen heb gezien.

  annika Truffel ceremonie
 • Ik ben me weer meer bewust geworden van mijn behoefte aan geborgenheid en connectie met anderen. Ik vond de eindsharing pittig vanwege het proces waar ik door heen ben gegaan. De aandacht, liefde en feedback heeft me goed gedaan.

  Rishu Truffel ceremonie
 • Ten eerste de shake was heerlijk, de muziek fijn om in meegenomen te worden. En wat een fijn team en setting, heerlijk deze weekenden!!

  Rolf Truffel ceremonie
 • Ik heb me zo echt gevoeld, opgetild en gedragen door mijn eigen levensenergie, zo voelbaar en fijn om te ervaren. Ik doorliep allerlei stadia van bewustzijn, ik ben letterlijk ergens doorheen gegaan, mijn eigen angst om teveel te zijn, te enthousiast, te krachtig, te vrolijk, te liefdevol. Nu ervaren dat alles goed is. Een geweldige ervaring alles zat erin, een complete ervaring, fysiek, emotioneel en mentaal.

  Mirjam Truffel ceremonie
 • Door de open sharing ontstond er direct een open sfeer waarin ik me veilig voelde. De heartdancing was mooi, vooral toen ik opbloeide van angstig kind naar krachtige man. Was heerlijk om te voelen dat ik zo trouw aan mijn gevoel was en de emotie in mijzelf kon uitbeelden. De truffelceremonie was geweldig, eerst de zintuigen die open gingen met prachtige beelden, daarna kwam er een groot gevoel van zelfliefde over me. Zo'n sterk gevoel dat ik goed ben.

  Frank Truffel ceremonie
 • Ademsessie ter voorbereiding helpt mij om in mijn gevoel en lijf te komen, goede begeleiding van jullie. De truffelshake smaakte heerlijk, ik kon goed bij mezelf zijn en voelde de kracht van het verstillen. De muziek hielp enorm, veel visuele effecten. Het was een zachte reis eerst in verbinding met mezelf, het stroomde in mij, mijn hart liep over. Zoveel liefde en zo organisch. Jullie aandachtige aanwezigheid was een fijne bedding.

  Monique Truffel ceremonie
 • De voorbereiding vond ik confronterend maar prettig. De ademsessie werkte wonderlijk goed en gaf me vertrouwen. De ceremonie vond ik intens, ergens het gevoel het nog een keer te moeten doen, misschien dat ik mezelf dan meer in mijn emotie durf te laten gaan.

  Anneliese Truffel ceremonie
 • De reis heeft mij mooie duidelijke inzichten gegeven. Begeleiding heb ik als super ervaren, alle engelen op Aarde een 5 sterren zorghotel !!

  Sieglien Truffel ceremonie
 • Eén van de meest bijzondere ervaringen in mijn leven, mijn hart liep over van zelfliefde en acceptatie.

  Ringo Truffel ceremonie
 • Super fijne voorbereiding.  Ik heb de ceremonie als zeer intens en prettig ervaren. Het heeft een blokkade opengebroken. Alle begeleiding was erg prettig en goed afgestemd op de behoeftes tijdens de reis.

  Elisa Truffel ceremonie
 • Fijn om alvast tijdens de ademsessie woede en spanningen los te laten. Het begin van de ceremonie was zwaar maar toen ik daar meer bij kon blijven werd het licht. Een mooi moment in de tuin waar ik de verantwoordelijkheid van mijn moeder terug gaf aan haar en daarna heerlijk gedanst en de bomen gevoeld.

  Sandy Truffel ceremonie
 • Ik heb niet kunnen bedenken dat het zo intens mooi kon zijn, dat ik zo diep in mijn pijn en verdriet kon komen na het verlies van mijn vriend. Onwerkelijk om zijn energie te voelen, dit was overweldigend. Het was ook best zwaar maar dankzij de geweldige begeleiding is het meer dan gelukt!! Thank you, Thank you!

  Seema Truffel ceremonie
 • Ik ben heel dankbaar voor de hartverwarmende en verbindende ervaring in de zweethut. Tijdens de stiltewandeling in duin heb ik verwondering en veel liefde gevoeld. De truffelceremonie was de grote kers op de taart!!

  Veronica Truffel ceremonie
 • De zweethut vond ik fysiek wel zwaar. De stiltewandeling in duin vond ik leuk om te doen. De ademsessie was heftig voor mij met overgeven en huilen, dit moet ik vaker gaan doen.

  eric Truffel ceremonie
 • De zweethut was een bijzondere ervaring. Ik ben naar huis gegaan met meer verbinding met mezelf en de mensen om me heen. Zoveel liefde werd er gevoeld.

  suzanne Truffel ceremonie
 • Stiltewandeling in duin vond ik super. Ademsessie vond ik verassend en het voelde als een opluchting alle tranen de ruimte te geven. De truffelceremonie was fantastisch!! Inzicht op een heel ander niveau en het besef dat er een oneindige bron van liefde en oordeelloosheid is die altijd aanwezig is.

  lucie Truffel ceremonie

Magic Truffel Ceremonie

Welkom !

Magic Truffelceremonie

De truffel is het onderste gedeelte van de paddenstoel. Deze bevat de stof psilocybine, een stof die je naar andere staten van bewustzijn en dimensies kan brengen. Truffels worden al jaren gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en heelwording. 

Met de truffels maak je een reis naar je onderbewustzijn. Je mind komt tot rust en dit kan je diepe inzichten of antwoorden geven op vragen waar je al langere tijd mee worstelt.  Verschillende lagen, emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel kunnen aangeraakt worden en geheeld worden.

De truffels kunnen je helpen om diep te ontspannen zodat er ruimte komt voor een andere kijk op hoe jij de wereld ervaart en daarop reageert. Er worden nieuwe verbindingen gemaakt in je zenuwstelsel van jouw hersenen. Het is mogelijk oude, onbewuste patronen en overtuigingen los te laten zodat je in vrijheid en vanuit liefde en eenheid kan gaan leven.  

Wie ben jij echt en wat is jouw ware natuur?

Setting

We creëren een veilige setting in onze mooie ceremonieruimte met ervaren begeleiding waarin je een innerlijke reis mag gaan maken.

Vol liefde zullen we je begeleiden. Jij mag je volledig overgeven en vertrouwen op het proces.

Als je nog nooit een truffelceremonie hebt meegemaakt, vind je het wellicht spannend. Weet dat deze gevoelens heel logisch en normaal zijn en dat het een manier is van je ego om controle te houden. Juist die controle is hetgeen ons in de weg zit en wat ons verder weg houdt van wie we werkelijk zijn.

Van te voren stemmen we af welke dosering het beste bij jou past.

Begeleiding

Zelf heb ik al ruim 5 jaar ervaring met het begeleiden met verschillende medicijnplanten. De medicijnplanten hebben mij van me depressie afgeholpen en me in aanraking gebracht met mijn zielsmissie. Mijn diepe angsten losgelaten en vanuit mijn hart gaan leven. Voor mij is het life-changing geweest.  Mijn liefde voor de truffels zijn groot en ze geven mij zoveel inzichten dat ik diep dankbaar ben dat ze op mijn pad zijn gekomen. Met een ervaren team begeleiden we jou graag.

Programma

Op zaterdag organiseren we een voorbereidende dag met dans, ademwerk en sharing. Dit is een mooie manier om aan het einde van de middag goed voorbereid op reis te gaan. Een reis duurt ongeveer 4 tot 6 uur. De volgende dag is er ontbijt, sharing en een integratiefase.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je veilig op reis kunt gaan. In combinatie met medicijnen, alcohol of drugs kan het gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Wij vragen je een intake formulier in te vullen zodat wij ons ook goed voor kunnen bereiden op jouw proces en kunnen checken of jij veilig op reis kan gaan. In de voorbereidingsfase is het fijn als je zelf de tijd neemt om bewust te kijken wat jouw oude overlevingspatronen en overtuigingen zijn. Ik kan je de film Fantastic Fungi echt aanraden, zo’n prachtige film die je meeneemt in de magische wereld van de schimmels en de paddenstoelen en laat zien wat ze voor ons  kunnen betekenen.

Magic Truffel Ceremonie Weekend

9-11 juli special edition 3 daagse met zweethut als voorbereiding €275,-

18-19 sept truffelceremonie

13-14 nov truffelceremonie

11-12 dec truffelceremonie

Klik hieronder om je aan te melden.