fbpx

Truffel ceremonie

 • Wauw... het was een indrukwekkend weekend, op alle fronten met wederom prachtige inzichten.

  Joke Truffel ceremonie
 • Wauw, ik vond het weekend fantastisch! Zo afgesloten als ik binnen kwam, zo open ging ik de dag erna weg. Fijn om te zien dat de dag erna iedereen meer sprankeling in de ogen had en met een open hart de dag en de wereld weer betrad.

  Michelle Truffel ceremonie
 • Ik kreeg veel praktische inzichten; met de diepe vraag; heb je het wel écht gezien? In het dagelijkse leven kan ik daar veel mee.

  Sanne Truffel ceremonie
 • Ik had angst om te verdwijnen en nooit meer terug te kunnen komen en dan sloeg dat plots over naar een gevoel van éénheid met Al, en dan sloeg het weer over naar de andere kant, …. zo ging het heel de tijd heen en weer... Angst dus dat ‘IK’ zou verdwijnen…. interessant!! Want in mijn dagelijks leven is het ook die ‘ik’ die bepaalde angsten ervaart en zich daardoor beperkt.

  Kristina Truffel ceremonie
 • Het was werkelijk een van de mooiste reizen tot nu toe, met een prachtig inzicht hoe we één zijn met alles en onszelf laten leiden/lijden door het ego. Deze reis heeft me veel liefde voor mezelf opgebracht en daar ben ik heel dankbaar voor.

  Joke Truffel ceremonie

Magic Truffel Ceremonie

Welkom !

Magic Truffelceremonie

De truffel is het onderste gedeelte van de paddenstoel. Deze bevat de stof psilocybine, een stof die je naar andere staten van bewustzijn en dimensies kan brengen. Truffels worden al jaren gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en heelwording. 

Met de truffels maak je een reis naar je onderbewustzijn. Je mind komt tot rust en dit kan je diepe inzichten of antwoorden geven op vragen waar je al langere tijd mee worstelt.  Verschillende lagen, emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel kunnen aangeraakt worden.

De truffels kunnen je helpen bij o.a. een burn-out, depressie en fysieke klachten. Het is mogelijk oude, onbewuste patronen en overtuigingen los te laten zodat je in vrijheid en vanuit liefde en eenheid kan gaan leven.  

Wie ben jij echt en wat is jouw ware natuur?

Setting

We creëren een veilige setting in onze mooie ceremonieruimte met ervaren begeleiding waarin je een innerlijke reis mag gaan maken.

Vol liefde zullen we je begeleiden. Jij mag je volledig overgeven en vertrouwen op het proces.

Als je nog nooit een truffelceremonie hebt meegemaakt, vind je het wellicht spannend. Weet dat deze gevoelens heel logisch en normaal zijn en dat het een manier is van je ego om controle te houden. Juist die controle is hetgeen ons in de weg zit en wat ons verder weg houdt van wie we werkelijk zijn.

Van te voren stemmen we af welke dosering het beste bij jou past.

Begeleiding

Zelf heb ik al ruim 4 jaar ervaring met het begeleiden met verschillende Medicijnplanten. Sinds 2 jaar heb ik mijn eigen locatie waar je terecht kunt voor o.a. ademwerk, zweethut- en truffelceremonies. Door mijn eigen ruime ervaring in het begeleiden en het reizen met truffels en andere medicijnplanten weet ik wat je zou kunnen tegenkomen en hoe er mee te gaan. Toch blijft de ervaring  voor iedereen elke keer weer verschillend.

Programma

Op zaterdag organiseren we een voorbereidende dag met dans, ademwerk en sharing. Dit is een mooie manier om aan het einde van de middag goed voorbereid op reis te gaan. Een reis duurt ongeveer 4 tot 8 uur. De volgende dag is er ontbijt, sharing en een integratiefase.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je veilig op reis kunt gaan. In combinatie met medicijnen, alcohol of drugs kan het gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Wij vragen je een intake formulier in te vullen zodat wij ons ook goed voor kunnen bereiden op jouw proces. In de voorbereidingsfase is het fijn als je zelf de tijd neemt om bewust te kijken wat jouw oude overlevingspatronen en overtuigingen zijn. Lees wat boeken en bekijk youtube filmpjes over non-dualiteit, zelfrealisatie en psychedelica.

Magic Truffel Ceremonie Weekend

Het eerstvolgende weekend is 13-14 Juni 2020. Reserveer nu alvast je plekje !

Jouw bijdrage is € 195,-

Klik hieronder om je aan te melden.