fbpx

Truffel ceremonie

 • Wauw... het was een indrukwekkend weekend, op alle fronten met wederom prachtige inzichten.

  Joke Truffel ceremonie
 • Wauw, ik vond het weekend fantastisch! Zo afgesloten als ik binnen kwam, zo open ging ik de dag erna weg. Fijn om te zien dat de dag erna iedereen meer sprankeling in de ogen had en met een open hart de dag en de wereld weer betrad.

  Michelle Truffel ceremonie
 • Ik kreeg veel praktische inzichten; met de diepe vraag; heb je het wel écht gezien? In het dagelijkse leven kan ik daar veel mee.

  Sanne Truffel ceremonie
 • Ik had angst om te verdwijnen en nooit meer terug te kunnen komen en dan sloeg dat plots over naar een gevoel van éénheid met Al, en dan sloeg het weer over naar de andere kant, …. zo ging het heel de tijd heen en weer... Angst dus dat ‘IK’ zou verdwijnen…. interessant!! Want in mijn dagelijks leven is het ook die ‘ik’ die bepaalde angsten ervaart en zich daardoor beperkt.

  Kristina Truffel ceremonie
 • Het was werkelijk een van de mooiste reizen tot nu toe, met een prachtig inzicht hoe we één zijn met alles en onszelf laten leiden/lijden door het ego. Deze reis heeft me veel liefde voor mezelf opgebracht en daar ben ik heel dankbaar voor.

  Joke Truffel ceremonie
 • "The Master" De meester is niet de heerser die alle touwetjes in handen heeft, maar degene die juist alles kan loslaten om te zijn!

  Wim Truffel ceremonie
 • Ik vond de truffel-shake fantastisch en de reis zo mooi en zacht met veel duidelijke inzichten. Ik merkte ook dat ik de gedachten kon sturen en dat is iets wat ik écht meeneem in het dagelijks leven. Super!

  Silvia Truffel ceremonie
 • Bijzonder mooie ervaring,zacht en liefdevol. Het heeft mij opgeleverd dat ik weer mocht herinneren wie ik ook nog steeds ben.. een vrolijk mensenkind. Het was ronduit fijn om gedragen te worden, de reis werd liefdevol begeleid door André en zijn team. Fijne muziekkeuze.

  Pat Truffel ceremonie
 • De reis was prettig en liefdevol,waarin ik alle rust vond in alles wat er gebeurde. De ademsessie de volgende dag heb ik als prettig ervaren en ontspannend.

  Erik Truffel ceremonie
 • Ik heb tijdens de voorbereidende ademsessie weer alle emoties kunnen ontladen. Ik werd tijdens de reis weer even geconfronteerd met wat echt belangrijk is voor mij. Ik heb dit weekend als zeer waardevol ervaren en hierin speelde de fijne begeleiding zeker een grote rol. De eind sharing vond ik waardevol om de ervaringen en inzichten van andere te horen.

  Thijs Truffel ceremonie
 • Ik had niet verwacht dat de ademsessie zo ontspannen zou zijn. De truffelceremonie vond ik prachtig, de liefdevolle en ontspannen sfeer alsof je de deelnemers al veel langer kende.  Ook bevond ik mij even in een hele andere wereld die ik niet kende maar mij zo goed deed. Ik wil graag terug komen om nog meer de diepte in te gaan omdat ik nog niet helemaal klaar ben met mezelf en die mogelijkheden graag benut.

  Karel Truffel ceremonie
 • Ik vind de ademsessie een mooie voorbereiding op de truffelreis. De truffelreis was een zeer heftige ervaring maar had ook duidelijk te maken met mijn levensenergie die weer ging stromen. Goed om mijn reis na afloop met een begeleider te delen en toen ben ik de reis anders gaan zien, en voelt het als een waardevolle ervaring.

  Silvia Truffel ceremonie
 • Mijn eerste reis heeft mijn doen inzien dat ik mij op deze manier verder wil ontplooien en omringd te zijn met gelijkgestemde. Het gevoel alsof er nog veel meer bij mezelf valt te ontdekken. Mooi om samen te zijn met een groep waarbij je omringt wordt door liefde, respect en vrijheid. Ik vond het bijzonder en wil het zeker nog een keer ervaren.

  Porsche Truffel ceremonie
 • De ceremonie was weer zo bijzonder, het heeft me nog meer helder gemaakt dat ik mezelf mag uitspreken in mijn waarheid,mijn ruimte mag nemen en volledig mag vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Ik heb hele heldere inzichten gekregen. Ik kan niet wachten tot de volgende ceremonie.

  gaby Truffel ceremonie
 • Beter kon het weekend in feite niet beginnen met de zweethut.  Het ademwerk voor mij heel waardevol en dienend om meer in contact te komen met mijn lichaam. In de truffelceremonie mocht ik me weer verwonderen als een klein kind.   Ik heb jullie als zeer warm en liefdevol team ervaren.

  Esther
 • Het was intens, mijn lichaam heeft veel getrild, geshaked en pijnen gevoeld. Ik heb uiting gegeven aan mijn boosheid.  Het heeft mijn een stapje verder gezet in zelfontdekking om voor mezelf te kiezen en te gaan zorgen.

  Renate Truffel ceremonie
 • De ademsessie was zo helend voor mij, geestelijk was al heel veel vergeven maar dat er nog zoveel in het lichaam was opgeslagen was opzienbarend. Eindelijk kon ik het loslaten waardoor ik zo makkelijk de reis in ging. Het hele programma en de liefdevolle aandacht van jullie allemaal heeft het een superweekend gemaakt voor mij. Thank you all.

  Joke Truffel ceremonie

Magic Truffel Ceremonie

Welkom !

Magic Truffelceremonie

De truffel is het onderste gedeelte van de paddenstoel. Deze bevat de stof psilocybine, een stof die je naar andere staten van bewustzijn en dimensies kan brengen. Truffels worden al jaren gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en heelwording. 

Met de truffels maak je een reis naar je onderbewustzijn. Je mind komt tot rust en dit kan je diepe inzichten of antwoorden geven op vragen waar je al langere tijd mee worstelt.  Verschillende lagen, emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel kunnen aangeraakt worden.

De truffels kunnen je helpen bij o.a. een burn-out, depressie en fysieke klachten. Het is mogelijk oude, onbewuste patronen en overtuigingen los te laten zodat je in vrijheid en vanuit liefde en eenheid kan gaan leven.  

Wie ben jij echt en wat is jouw ware natuur?

Setting

We creëren een veilige setting in onze mooie ceremonieruimte met ervaren begeleiding waarin je een innerlijke reis mag gaan maken.

Vol liefde zullen we je begeleiden. Jij mag je volledig overgeven en vertrouwen op het proces.

Als je nog nooit een truffelceremonie hebt meegemaakt, vind je het wellicht spannend. Weet dat deze gevoelens heel logisch en normaal zijn en dat het een manier is van je ego om controle te houden. Juist die controle is hetgeen ons in de weg zit en wat ons verder weg houdt van wie we werkelijk zijn.

Van te voren stemmen we af welke dosering het beste bij jou past.

Begeleiding

Zelf heb ik al ruim 4 jaar ervaring met het begeleiden met verschillende Medicijnplanten. Sinds 2 jaar heb ik mijn eigen locatie waar je terecht kunt voor o.a. ademwerk, zweethut- en truffelceremonies. Door mijn eigen ruime ervaring in het begeleiden en het reizen met truffels en andere medicijnplanten weet ik wat je zou kunnen tegenkomen en hoe er mee te gaan. Toch blijft de ervaring  voor iedereen elke keer weer verschillend.

Programma

Op zaterdag organiseren we een voorbereidende dag met dans, ademwerk en sharing. Dit is een mooie manier om aan het einde van de middag goed voorbereid op reis te gaan. Een reis duurt ongeveer 4 tot 8 uur. De volgende dag is er ontbijt, sharing en een integratiefase.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je veilig op reis kunt gaan. In combinatie met medicijnen, alcohol of drugs kan het gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Wij vragen je een intake formulier in te vullen zodat wij ons ook goed voor kunnen bereiden op jouw proces. In de voorbereidingsfase is het fijn als je zelf de tijd neemt om bewust te kijken wat jouw oude overlevingspatronen en overtuigingen zijn. Lees wat boeken en bekijk youtube filmpjes over non-dualiteit, zelfrealisatie en psychedelica.

Magic Truffel Ceremonie Weekend

31okt-1nov Truffelceremonie € 195,-

19-20 dec    Truffelcermonie €195,-

(Reserveer nu alvast je plekje !

Klik hieronder om je aan te melden.