fbpx

Coachen

Herken je het? Dat gevoel dat je geleefd wordt? Dat je niet leeft, maar overleeft? En zou je dat heel graag anders willen? Maar weet je niet hoe? Ik kan je helpen door middel van individuele coaching.

Anders dan veel andere coaches zal ik je niet vertellen wat je moet doen of wat je zou moeten laten. De antwoorden op al jouw vragen zijn namelijk alleen in jezelf te vinden. JIJ weet als enige wat het beste bij je past en waar je gelukkig en blij van wordt. Dat wil niet zeggen dat je deze antwoorden in de waan van alledag kunt vinden. Het is goed om samen (door middel van individuele coaching) te onderzoeken wat je antwoorden zijn. En of je eigenlijk wel de goede vragen stelt… Samen kunnen we ontdekken wát bij je past en welke oude overtuigingen of verkrampingen je beletten om écht vrij te gaan leven. Vaak zijn dit oude onbewuste kind besluiten.  Je kunt ze pas loslaten als je hier helderheid over hebt en ze erkent!

Coachingstechnieken

Ik werk met:

♡ Ademwerk

♡ Voice-dialoog

♡ Clarity

♡ Lichaamswerk

♡ Rebalancing

 

Persoonlijke ervaring

Een enorme hulp in al mijn coachingstrajecten is het feit dat ik ervaringsdeskundige ben. Ik ben zelf namelijk depressief geweest. Ik miste zingeving en verdieping in mijn leven en voelde me vaak eenzaam.  Ik ben verschillende vormen van proceswerk gaan doen en heb vele aspecten van mezelf onderzocht. Toen heb ik alles los gelaten en ben ik gaan vertrouwen op het leven.  Ik heb mijn goed lopende bloemenkwekerij verkocht en ben Healjezelf begonnen, vanuit een diepe passie om anderen te helpen om vrijer te gaan leven. Mijn leven is totaal veranderd, ik sta vol bewondering in het leven en hoe het zich telkens opnieuw ontvouwt. Iedere dag weer ontmoet ik zulke bijzondere mensen.  Ik ben een diep dankbaar mens!!

 

Voor wie?

Is een coachingstraject  voor iedereen geschikt? Nee.

Daarom beginnen we ook altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Jij moet je goed voelen bij mij, maar andersom is dat zeker net zo belangrijk!

Ik help heel graag mensen die:

☑  Depressief zijn

☑  Een burn out hebben

☑  (Veel) Stress ervaren

☑  Ander werk willen

☑  Zingeving zoeken

☑  Verdieping zoeken

 

Werkwijze


Na het eerste (gratis) kennismakingsgesprek stel ik een traject voor je samen. Dit is voor ieder persoon verschillend, en kan gedurende het traject aangepast (langer/korter/andere werkwijze) worden als dat wenselijk is.

 

Tijdsduur

90 minuten per sessie. Er zijn meerdere sessies nodig. Het aantal wordt per traject bepaald.

 

Kosten

€ 65,00 per sessie.

 

Gratis kennismakingsgesprek boeken?

Neem dan telefonisch / per WhatsApp contact op met André: 06 – 10 679 363.

Of vul het contactformulier in https://healjezelf.nl/contact/

 

 

Andre