fbpx

Herken je het? Dat gevoel dat je geleefd wordt? Dat je niet leeft, maar overleeft? En zou je dat heel graag anders willen? Maar weet je niet hoe? Ik kan je helpen door middel van individuele coaching.

Anders dan veel andere coaches zal ik je niet vertellen wat je moet doen of wat je zou moeten laten. De antwoorden op al jouw vragen zijn namelijk alleen in jezelf te vinden. JIJ weet als enige wat het beste bij je past en waar je gelukkig en blij van wordt. Dat wil niet zeggen dat je deze antwoorden in de waan van alledag kunt vinden.

Het is goed om samen (door middel van individuele coaching) te onderzoeken wat je antwoorden zijn. En of je eigenlijk wel de goede vragen stelt… Samen kunnen we ontdekken wát bij je past en welke oude overtuigingen of verkrampingen je beletten om écht vrij te gaan leven. Vaak zijn dit oude onbewuste kind besluiten. Je kunt ze pas loslaten als je hier helderheid over hebt en ze erkent!

Coachingstechnieken

Ik werk met:

Ademwerk,  Voice Dialogue, Clarity, Lichaamswerk, Rebalancing.

Persoonlijke ervaring

Een enorme hulp in al mijn coachingstrajecten is het feit dat ik ervaringsdeskundige ben.

Ik ben zelf namelijk depressief geweest. Vroeger miste ik zingeving en verdieping in mijn leven en voelde ik me vaak eenzaam. Daarom ben ik verschillende vormen van proceswerk gaan doen en heb ik vele aspecten van mezelf onderzocht. Ik heb alles los gelaten en ben gaan vertrouwen op het LEVEN.  Ik heb mijn goed lopende bloemenkwekerij verkocht en ben Healjezelf begonnen, vanuit een diepe PASSIE om anderen te helpen om vrijer te gaan leven. Mijn leven is totaal veranderd, ik sta vol bewondering en verwondering in het leven en aanschouw hoe het zich telkens opnieuw ontvouwt. Iedere dag weer ontmoet ik zulke bijzondere mensen.  Ik ben een diep dankbaar mens!!

Voor wie?

Is een coachingstraject  voor iedereen geschikt? NEE.

Daarom beginnen we ook altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Jij moet je goed voelen bij mij, maar andersom is dat zeker net zo belangrijk!

Ik help heel graag mensen met:

Depressies, angsten, burn-out, lichamelijke klachten, zoeken naar zingeving en bezieling.

Werkwijze

Na het eerste (gratis) kennismakingsgesprek stel ik een traject voor je samen. Dit is voor ieder persoon verschillend, en kan gedurende het traject aangepast (langer/korter/andere werkwijze) worden als dat wenselijk is.

Tijdsduur

90 minuten per sessie. Er zijn meerdere sessies nodig. Het aantal wordt per traject bepaald.

Kosten

€ 65,00 per sessie. ( per 01-01-2021 geldt een tarief van €75,- per sessie)

Gratis kennismakingsgesprek boeken?

Neem dan contact op met André: 06 – 10 679 363.