SACRED TANTRIC RITUAL

Groepsceremonie

AANMELDEN

‘We bieden een veilige omgeving waarin jouw seksuele levensenergie mag stromen.’

André en Léoni

Omdat wij zelf hebben ervaren hoeveel de truffels ons gebracht hebben in onze relatie, is bij ons het idee geboren om Truffel Ceremonies voor stellen en singles in de wereld te brengen. De ceremonies zijn voor stellen en singles die verlangen naar een diepe verbinding en meer dimensies willen ervaren in verbinding en intimiteit.

Juist op seksualiteit en intimiteit zit nog veel taboe en schaamte bij veel mensen. Jij kan jezelf bevrijden van oude imprints, zodat de energie weer vrij kan gaan stromen. Seksualiteit is de bron van al het leven en één van de krachtigste energieën, ontdek hoe jij deze op een gezonde manier kan laten stromen in je leven.

In dit weekend gaan we verschillende oefeningen doen op het gebied van intimiteit en aanraking; om bewust te gaan ontdekken waar jouw verlangens en grenzen liggen. We bouwen het rustig op, zodat je kan wennen en er een veilige setting is om met elkaar in dit veld te stappen.

Aan het einde van de middag gaan we de ruimte mooi aankleden om het Sacred Tantric Ritual in te gaan. Tijdens deze reis staan veiligheid, trouw zijn aan jezelf en heiligheid voorop.

Tijdens het ritueel gebruiken we een lage dosering truffels. Dit doen we bewust om met elkaar in verbinding te kunnen blijven en tegelijkertijd zorgen de truffels voor een breder blikveld en meer helderheid en verruiming van bewustzijn. Er is ruimte en tijd om echt met elkaar te verbinden en de tijd te nemen om te doorvoelen wat jullie mogelijk nog in de weg staat om elkaar op diepere lagen te zien, voorbij de mind. Wat dient zich aan? Wat wil er gezien worden, en durf je daarin jezelf helemaal te laten zien? Mag alles er zijn? Kun je zonder oordeel kijken, en samen erkennen wat er is? Dan kan het transformeren in begrip en liefde.

De dag erna is er alle ruimte om te sharen, het waardig af te sluiten en ga je naar huis met vele nieuwe ervaringen.

PRAKTISCH

Locatie HealJezelf: Herenweg 416 Noordwijkerhout

Vergoeding: € 255,- pp incl. ontbijt en overnachting.

Datum: 11-12 juni 2022

Voor stellen en singles ook met minder ervaring. Hierin willen gaan ontdekken.

Annulering tot 14 dagen voor de ceremonie €50,- daarna ben je 50% verschuldigd.

AANMELDEN
Klik hier voor data

“Mede dankzij de truffels is mijn innerlijke stem nog meer hoorbaar geworden. Ik volg mijn stroom en ben dankbaar voor wie ik ten diepste ben. Ik voel me rijk en dankbaar voor diepe verbindingen en een liefdesrelatie waarin intimiteit en seksualiteit mijn leven elke dag verrijken.”

~Léoni

naar de agenda