fbpx

HEAL JEZELF NOORWEGEN

HealJezelf Noorwegen

De Natuur wil je terug !!!

HealJezelf in Noorwegen

In Noorwegen hebben we de beschikking over een idyllisch houten huis uit 1820 met een sauna en hottub in de tuin !

Het huis staat aan de rand van het immense natuur gebied Teveldalen waar je fantastisch kunt wandelen en langlaufen (van december tot en met april) langs bergen en meren en door de bossen.

Oneindige vlaktes in de ongerepte natuur; ruig en wild.  Wég van het toerisme en helemaal terug op jezelf.  De plek voor bezieling en bezinning met jezelf.  Even helemaal off- line gaan.

Het huis, het land eromheen en de regio zijn geweldig geschikt om mensen weer in verbinding met de natuur te brengen. En daardoor kom je weer in verbinding met jezelf. Dit is geen toeristische bestemming! NEE! Hier kom je tot rust, het werkt therapeutisch en op spiritueel niveau.  Thuis komen in jezelf.

Trainingen

De trainingen die ik hier ga geven zijn gericht op het bewust worden van de kracht van de natuur. Door samen de diepte in te gaan en jezelf kwetsbaar te durven opstellen zullen pijnlijke oude patronen aan het licht komen. Alles is een spiegel voor jezelf en vertelt altijd iets over jou zelf!  Door het eerlijk aan te kijken, kan jezelf bevrijden van oude stukken. We gebruiken hiervoor verschillende rituelen zoals: ademwerk, meditatie, stilte en lichaamswerk.

De  stilte en het pure karakter van de Teveldalen is bij uitstek de plek om jezelf weer te ontdekken. Om je te verbinden en één te voelen met de natuur. Om te beseffen dat je niet afgescheiden bent.  En vanuit liefde mag gaan leven vol overgaven en vertrouwen in het leven staan.  Laat jezelf verwonderen. En ervaar diepe healingtechnieken tot in de kern van je ziel.

Planning

De zomer van 2019 (7 weken!) hebben we op de prachtige plek Skurdalsvollen doorgebracht. We hebben hard gewerkt. Heerlijk alles opgeruimd, verbouwd en opnieuw ingericht. Buiten hebben we een sauna en een hottub gebouwd. Je kunt nu liggend in de hottub genieten van de sterrenhemel.  Je bent ver weg van alle hectiek en de rust, de stilte, de paardjes in de wei brengen je terug naar diepe rust van binnen. Hier kun je Puur ontspannen op een ideale plek midden in de natuur. De plek is klaar om gasten te ontvangen. Ben je op zoek naar rust, ontspanning en bezieling? Kom het zelf ervaren !!

Journey of true men

In de zomer van 2020 organiseer ik de eerste reizen, te beginnen met A Journey of True Men, meer informatie vind je op deze pagina.

Een 6 daagse wandeltocht om ons te verbinden met de natuur en ons één te voelen. We slapen onder de sterrenhemel en drinken uit de kraakheldere beekjes. Een reis voor jezelf om diep naar binnen te gaan. Om al het oude los te laten en je te openen voor al de schoonheid om je heen.

Durf jij het aan ?

Voor wie?

Is een bezoek aan deze schitterende plek in Noorwegen voor iedereen geschikt? ABSOLUUT!

Hoewel je natuurlijk vooral open moet staan voor de prachtige, adembenemende, woeste natuur!

Een bezoek aan Healjezelf Noorwegen is voor mensen die op zoek zijn naar hun zielsmissie, die het avontuur aan willen gaan én de diepte in willen gaan.

Het is voor mensen die RUST zoeken, en VERBINDING met moeder AARDE. Die open staan voor MOGELIJKHEDEN om het OUDE LOS te laten en ZICHZELF (weer) willen omarmen. Voor iedereen die klaar is voor een DIGITALE DETOX!

Verhuur

Zou je zelf graag een retraite organiseren op deze magische plek? Of wil je er naar toe om een cursus te geven? Heb je totale rust nodig omdat je een training wilt ontwikkelen, of een boek wilt schrijven? Of wil je op vakantie in Noorwegen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het is mogelijk de accommodatie te huren. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over de mogelijkheden van HealJezelf Noorwegen?

Neem dan contact op met André: 06 – 10 679 363.

waterval-noorwegen-healjezelf
Prachtige natuur in Noorwegen
HealJezelf Noorwegen
HealJezelf Noorwegen

Een digitale detox in Noorwegen !

Meer informatie?

HealJezelf Noorwegen