fbpx

HEALJEZELF NOORWEGEN

A Journey of True People – Mixed edition: geannuleerd ivm het coronavirus.

A journey of true people is voor de mensen die hun authenticiteit willen ontdekken in de ongerepte en ruige natuur van Noorwegen.

We trekken 6 dagen de wildernis in van het vrijwel onaangetaste berg- en bosgebied Skarvan en Rotdalen.

We lopen langs sporen uit de ijstijd door valleien en naaldbossen. Dit is één van de grootste wegloze valleien van Noorwegen. We beklimmen bergtoppen en lopen langs waanzinnige valleien waar de grens met Zweden oversteken.

Deze onwaarschijnlijk mooie wildernistocht brengt je terug naar jouw ongereptheid en essentie. Laat je verwonderen door de schoonheid en wie weet sta je plotseling oog in oog met een rendier!

Overnachten

Overnachten doen we in het wild, onder de sterrenhemel bij een verlaten meertje of in de uitgestrekte naaldbossen. We nemen een frisse duik in het meer en drinken helder water uit de stromende beekjes. We warmen ons op rond het vuur en delen elkaars verhalen.

Heerlijk om soms in stilte te lopen en vandaar uit verschillende rituelen te gaan doen. Jezelf te gaan ontdekken wie je werkelijk bent achter al je maskers. Ontdek jouw potentie, je kracht en je kwetsbaarheid. Even helemaal uit de hectiek en stress van alledag, 6 dagen off-line om je diep te verbinden met de natuur om je heen. Laat je verwonderen en raken zodat je jezelf helemaal kan openen.

Verblijf

De reis is geannuleerd ivm het coronavirus. We hopen in 2021 weer op reis te kunnen.

We beschikken over een eigen huis in Meraker met een sauna en hottub en 2 tipi tenten in de tuin waar we de eerste en laatste dag verblijven. Van daar uit kunnen we ons voorbereiden op onze wildernistocht.

Het wordt een onvergetelijke reis met diepe ervaringen en avonturen die je nog lang bij zullen blijven.

Fitheid

Een goede conditie is vereist! we wandelen minimaal 4 tot 6 uur per dag.

Houd er rekening mee dat we ons in een bergachtig gebied bevinden en dat je een rugzak draagt van maximaal 15 kilo.

Wil je maximaal genieten van de reis, ga dan thuis alvast trainen zodat je conditie optimaal is om ook echt te genieten. Maar het is zeker geen survivaltocht maar een reis naar binnen.

Je ontvangt na boeking een uitgebreide paklijst, met daarop alles wat je nodig hebt. Sommige kampeer benodigheden zijn ook te huur.

Bereid je goed voor! En weet dat Noorwegen een land van uitersten is: het weer kan ieder moment omslaan.

Praktische informatie

Aantal deelnemers?

Minimaal 6 en maximaal 10.

Begeleiding  André Straathof & ( wordt spoedig bekend)

Er gaan twee begeleiders mee op deze reis die veel ervaring hebben met coachen van groepen en persoonlijke processen.

Voorafgaand aan de journey of true people organiseren we een korte kennismakingsavond om elkaar al te ontmoeten, je kunt dan ook eventueel beslissen om gezamenlijk te reizen.

Duur van de reis?

Het is een 8 daagse reis.

Vervoer naar Noorwegen.

Dien je zelf te regelen.

Wil je vliegen? KLM vliegt 2 keer per dag rechtstreeks naar Trondheim. Van Trondheim moet je vervolgens per trein of taxi naar Storlien / Meraker ( 1 uur reistijd, we kunnen je ophalen bij het station Storlien). Retourtickets vanaf  € 150,-

Wil je zelf rijden? Het is een lange, maar geweldig mooie reis. Zeker aan te raden als je bijvoorbeeld nog langer wilt blijven. Het is 2 lange dagen rijden. Er zijn veel verschillende opties om de overtocht te nemen.

Kosten € 1295,- incl btw 

Introductiekorting € 200,- als je boekt voor 01-04-2020

Als je werkgever betaald is de prijs € 1295,- ex btw.  Informeer naar de mogelijkheden of de reis aftrekbaar is als trainingskosten.

Dit is inclusief:

* 6 daagse trekking

* Eten en drinken

* Persoonlijke coaching en rituelen

* Verblijf/overnachtingen in een tipi (6 slaapplaatsen)

* Evt. overnachten in je eigen tent bij het huis

* Gebruik sauna en hottub

* Vervoer van en naar Station Storlien of Meraker

* Vervoer naar en van begin/eindpunt wildernistocht

En exclusief:

* Heen- en terugvlucht Amsterdam – Trondheim (of autotocht)

* Treinreis of taxirit van Trondheim naar Meraker v.v.

* Reisverzekering (LET OP: Bergsportdekking is VERPLICHT. Kan evt bij NKBV)

* Annuleringsverzekering (niet verplicht, we raden het wel aan)

* Kampeer- en wandelspullen ( eventueel ook te huur lichtgewicht spullen)

* Overnachting in het huis in 2 persoonskamer € 25 p.p per nacht.

 

* Eventueel een camera. (Je mobiele telefoon blijft achter in het huis!)

Programma

We bieden je een heel compleet programma aan. Met voldoende afwisseling tussen ontspanning en inspanning en ruimte voor innerlijke ontdekkingsreizen in de altijd prachtige Noorse natuur. Denk o.a aan: zweethut, verbindende oefeningen ,ceremonie met helende planten, 5 dagen wandelen in de wildernis, verschillende rituelen.

Bij het huis integreren we onze ervaring en genieten we na in de sauna en hottub.  De volgende dag vertrek je naar huis met vele nieuwe ervaringen en avonturen.

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in! Heb je nog vragen? Neem dan contact op.

True People gaat over waarachtigheid. We gaan een commitment met elkaar aan dus bij je aanmelding begint jouw reis al nét als de verbondenheid met de groep. Mocht je toch onvoorzien annuleren dan is jouw bijdrage € 250,- (*bij annulering 9 tot 3 maanden voorafgaand aan de reis, lees ook onze algemene voorwaarden)

JA! Ik wil graag mee met deze geweldige reis!

Ik schrijf me meteen in.....

WIE ZIJN WIJ

André Straathof
André Straathof

Gids/ Coach: André Straathof

In Noordwijkerhout heb ik een eigen praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. En in 2018 heb in Noorwegen een fantastisch huis ontdekt én gekocht. Een plek die ik graag deel met anderen. Mijn hartewens is het om daar retreats te organiseren! De natuur roept je!

Ik heb veel ervaring als ademcoach, met het begeleiden van deelnemers in diepe innerlijke processen. En inmiddels al jaren ervaring met begeleiden van deelnemers met plantmedicijnen. Zelf ga ik graag de diepte in met deelnemers.

De natuur en persoonlijke groei zijn mijn Grote liefdes! Ik vind het heerlijk om in de bergen en bossen te zijn. Geniet van uren off-piste skiën in de bergen of lange wandelingen.

Iedere dag weer kan ik mezelf laten verwonderen door de kleine dingen in het leven, de fluitende vogels, kwakende kikkers, roofvogels, een sterrenhemel en de volle maan. Besef dat alles één is en energie is.

Mensen omschrijven mij als: zachtaardig , aanwezig, inspirerend, krachtig, gevoelig en in de afstemming.

Ik kijk er enorm naar uit om de reizen in Noorwegen te gaan begeleiden. Het land heeft mijn hart gestolen. Het is er zo puur en krachtig. Ik neem je graag mee op avontuur in de ongerepte schoonheid van Noorwegen.

Anna van Hamersveld
Anna van Hamersveld

Gids/ Coach: Anna van Hamersveld

Toen André me vroeg het avontuur met hem aan te gaan in Noorwegen voelde ik gelijk een volmondige JA, door mijn hele lijf. De natuur die mij roept.

Ik werk in mijn dagelijkse leven als ademcoach, geef plantceremonies en organiseer diverse events op het gebied van bewustwording. Gefascineerd door de serie de Vikings, de rauw- en ongereptheid van dit landschap en de geschiedenis trekt mij enorm aan.

Wat is er mooier dan je een aantal dagen volledig te verbinden met de natuur? Drinken uit stromende beekjes, je eigen tent opzetten, wakker worden zonder wekker, geen elektriciteit, je telefoon een aantal dagen achter laten, overgave aan het leven zoals onze voorouders het nog hebben gekend.

Zonder alle afleiding uit ons dagelijkse leven heb je tijd om eens echt naar binnen te keren,te zijn met alles wat het bestaan ons te bieden heeft.
Ik geniet in het leven het meest van diepe verbindingen, de echtheid opzoeken met elkaar. Soms door fijne gesprekken, soms juist ook in stilte zijn met elkaar, afstemming in het moment. Je kunt van mij warmte, directheid, een spiegel en humor verwachten. Jij mag er helemaal zijn met alles wat je bij je draagt.

Voel jij ook de roeping van onze prachtige ongerepte natuur? Dan ga ik graag het avontuur met je aan !!

A Journey of True People

A journey of true people: the mixed edition. Over hoeveel dagen gaan we?

A journey of True People: the mixed edition. Over hoeveel dagen gaan we?
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

HealJezelf Noorwegen – wat wil je gaan doen?

JA! Ik wil graag mee met deze geweldige reis!

Ik schrijf me meteen in.....