fbpx

HEALJEZELF NOORWEGEN

A Journey of True Men: Geannuleerd ivm het coronavirus. 2020

A journey of true men is voor de man die zijn authenticiteit wil ontdekken in de ongerepte en ruige natuur van Noorwegen.

We trekken 6 dagen de wildernis in van het vrijwel onaangetaste berg- en bosgebied Skarvan en Rotdalen.

We lopen langs sporen uit de ijstijd, door valleien en naaldbossen. Dit is één van de grootste wegloze valleien van Noorwegen. We beklimmen bergtoppen en lopen langs waanzinnige valleien waar we de grens met Zweden oversteken.

Deze onwaarschijnlijk mooie wildernistocht brengt je terug naar jouw essentie. Laat je verwonderen door de schoonheid en wie weet sta je plotseling oog in oog met een rendier!

Overnachten

Overnachten doen we in het wild, onder de sterrenhemel bij een verlaten meertje of in de uitgestrekte naaldbossen. We nemen een frisse duik in het meer en drinken helder water uit de stromende beekjes. We warmen ons op rond het vuur en delen elkaars verhalen.

Heerlijk om soms in stilte te lopen en vandaar uit verschillende rituelen te gaan doen. Jezelf te gaan ontdekken wie je werkelijk bent achter al je maskers. Ontdek jouw potentie, je kracht en je kwetsbaarheid. Even helemaal uit de hectiek en stress van alledag, 6 dagen off-line om je diep te verbinden met de natuur om je heen. Laat je verwonderen en raken zodat je jezelf helemaal kan openen.

Verblijf

De reis is geannuleerd ivm coronavirus. We hopen 2021 weer te gaan.

We beschikken over een eigen huis in Meraker met een sauna en hottub en 2 tipi tenten in de tuin waar we de eerste en laatste dag verblijven. Vandaar uit kunnen we ons voorbereiden op onze wildernistocht.

Het wordt een onvergetelijke reis met diepe ervaringen en avonturen die je nog lang bij zullen blijven.

Fitheid

Een goede conditie is vereist! We wandelen minimaal 4 tot 8 uur per dag.

Houd er rekening mee dat we ons in een bergachtig gebied bevinden en dat je een rugzak draagt van ongeveer 15 kilo.

Wil je maximaal genieten van de reis, ga dan thuis alvast trainen van tevoren zodat je conditie goed is. Maar het is geen survivaltocht maar een reis naar binnen.

Je ontvangt na boeking een uitgebreide paklijst, met daarop alles wat je nodig hebt.

Bereid je goed voor! En weet dat Noorwegen een land van uitersten is: het weer kan ieder moment omslaan.

Praktische informatie

Aantal deelnemers,

Minimaal 6 en maximaal 10.

Er gaan twee (mannelijke) begeleiders mee op deze reis die veel ervaring hebben met coachen van groepen en persoonlijke processen.

Voorafgaand aan de ‘journey of true men’ organiseren we een korte kennismakingsavond om elkaar al te ontmoeten. Je kunt dan ook eventueel beslissen om gezamenlijk te reizen.

Het is een 8 daagse reis.  Nieuwe datum 2021 wordt later bekend.

Vervoer?

Dien je zelf te regelen.

Wil je vliegen? KLM vliegt 2 keer per dag rechtstreeks naar Trondheim. Van Trondheim moet je vervolgens per trein of taxi naar Storlien / Meraker, reistijd 1 uur  (we kunnen je ophalen bij het station Storlien). Retourtickets vlucht vanaf 150,-

Wil je zelf rijden? Het is een lange, maar geweldig mooie reis. Zeker aan te raden als je bijvoorbeeld nog langer wilt blijven. Het is 2 lange dagen rijden. Er zijn heel veel verschillende opties om de overtocht te nemen.

Kosten   € 1595,- incl btw

Als de werkgever betaald  zijn de kosten € 1.595, excl btw.

Waarschijnlijk is de reis aftrekbaar voor de belastingdienst ( informeer naar de mogelijkheden bij je accountant.)

Gespreid betalen mogelijk, mocht je de echt roep voelen om mee te willen en financieel een belemmering voor je is neem contact met ons op.

Let op: Boek je je deelname vóór 01-06-2020, dan krijg je €300,- introductiekorting!

 

Inclusief;

* 6 daagse trekking

* Eten en drinken gedurende hele verblijf.

* Persoonlijke coaching en rituelen

* Verblijf/overnachtingen in een tipi ( 2 nachten)

* Evt. overnachten in je eigen tent bij het huis

* Gebruik sauna en hottub

* Vervoer van en naar Station Storlien of Meraker

* Vervoer naar en van begin/eindpunt wildernistocht

Exclusief;

* Heen- en terugvlucht Amsterdam – Trondheim (of autotocht)

* Treinreis of taxirit van Trondheim naar Meraker v.v.

* Reisverzekering (LET OP: Bergsportdekking is VERPLICHT. Kan evt bij NKBV)

* Annuleringsverzekering (niet verplicht, we raden het wel aan)

* Kampeer- en wandelspullen ( eventueel te huur)

* Eventueel een camera. (Je mobiele telefoon blijft achter in het huis!).

* Overnachting in huis in 2 persoonskamer 25,- p.p per nacht.

Programma

We bieden je een heel compleet programma aan. Met voldoende afwisseling tussen ontspanning en inspanning en ruimte voor innerlijke ontdekkingsreizen in de altijd prachtige Noorse natuur. Denk o.a aan: zweethut, 24 uur solo intensive vision quest ,ceremonie met helende planten, 5 dagen wandelen in de wildernis, verschillende rituelen. Reken maar op veel verdieping.

Bij het huis integreren we onze ervaring en genieten we na in de sauna en hottub.  De volgende dag vertrek je naar huis met vele nieuwe ervaringen en avonturen.

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in! Heb je nog vragen? Neem dan contact op.

True Men gaat over waarachtigheid. We gaan een commitment met elkaar aan dus bij je aanmelding begint jouw reis al nét als de verbondenheid met de groep. Mocht je toch onvoorzien annuleren dan is jouw bijdrage € 250,- (*bij annulering 9 tot 3 maanden voorafgaand aan de reis, lees ook onze algemene voorwaarden)

JA! Ik wil graag mee met deze geweldige reis!

Ik schrijf me meteen in.....

WIE ZIJN WIJ

Dhyan de Bruijn
Dhyan de Bruijn

Gids/Coach: Dhyan de Bruijn

Ik heb mijn eigen coachingspraktijk. Na mijn studie (bedrijfseconomie) en na vele jaren in het internationale bedrijfsleven, raakte ik steeds meer geïnteresseerd in ‘wat-het-is-om-mens-te-zijn’. En wat is dan ‘man-zijn’?

Op dit moment begeleid ik vooral mensen uit het bedrijfsleven. Thema’s die vaak naar voor komen zijn: ‘beter in balans komen’, ‘hoe ben ik mezelf in het werk’, ‘is wat ik doe nu echt vervullend’, maar ook ‘hoe blijf ik overeind’ als man en mens?’.

Ik ben breed opgeleid als coach, therapeut en spiritueel begeleider. Ik word geroepen door het Sjamanisme. Medicijnwerk heeft mij veel geleerd over mezelf.

Klanten geven me terug dat ik en praktisch ben en veel diepgang breng. Ik voel me op mijn gemak als het spannend wordt.

Kijk op mijn website (www.dhyandebruijn.nl)voor meer informatie.

André Straathof
André Straathof

Gids/ Coach: André Straathof

In Noordwijkerhout heb ik een eigen praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. En in 2018 heb in Noorwegen een fantastisch huis ontdekt én gekocht. Mijn hartewens is het om daar retreats te organiseren! De natuur roept je!

Ik heb veel ervaring als ademcoach, met het begeleiden van mensen op diepere lagen. Inmiddels heb ik al jaren ervaring met begeleiden van deelnemers met plantmedicijnen.

De Natuur en alles wat leeft zijn mijn Grote liefdes! Ik vind het heerlijk om in de bergen en bossen te zijn en geniet van uren off-piste skiën in de bergen.

Iedere dag weer kan ik mezelf laten verwonderen door de kleine dingen in het leven, de fluitende vogels, kwakende kikkers, roofvogels, een sterrenhemel en de volle maan. Ik besef dat alles één en met elkaar verbonden is.

Mensen omschrijven mij als: zachtaardig , aanwezig, inspirerend, krachtig, gevoelig en in de afstemming. Ik ga graag de diepte in met mensen.

A Journey of True Men

A journey of true men…. wanneer gaan we beginnen?

A journey of true men. Over hoeveel dagen gaan we beginnen?
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

HealJezelf Noorwegen – wat wil je gaan doen?

JA! Ik wil graag mee met deze geweldige reis!

Ik schrijf me meteen in.....