fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Brotherhood

20 september 2019 @ 10:00 - 22 september 2019 @ 17:00

True Brotherhood, man-zijn anno 2019

Een uitnodiging om op diep niveau jouw ‘man-zijn’ te verkennen, te ervaren en te vieren.

Hoe vind jij als man jouw weg in deze snel veranderende maatschappij? Hoe verbind jij je met jouw mannelijke kwaliteiten? Hoe kun je leven vanuit jouw pure mannelijke kracht in het hier en NU? En hoe kun jij in je mannelijke kern blijven zonder jezelf te verliezen in de ander?

Een hele Kunst!

De kernkracht van dit weekend is de vreugde van het “man-zijn” te vieren in de heelheid van jezelf. Een True Brotherhood. Samen met andere mannen het onbekende tegemoet te treden en zorg en broederschap ontmoeten. Ontdekken hoe je verbinding kan maken met je hart, een reis langs jouw mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. En daar jouw hele persoonlijke balans in vinden.

Elkaar als man bekrachtigen, ondersteunen en van elkaar leren. Met de trots en de moed van de Koning, wijs en puur als een Sjamaan, aards en stromend als een Lover, om vervolgens te gaan staan als de Krijger, krachtig verbonden met het hart.

Dit weekend is gevuld met een zweethut-ritueel en een avond/nacht ceremonie, ingebed in sharings, ontmoetingen en oefeningen.

Bert leidt dit weekend samen met een gemêleerde groep enthousiaste en ervaren mannen. Zodat je volop ondersteund, gespiegeld, gestimuleerd, geïnspireerd en bevestigd wordt.

Voel je welkom als man om deel te nemen aan dit weekend!

Voor aanmelden en informatie
www.destromendebron.nl / info@destromendebron.nl

Gegevens

Begin:
20 september 2019 @ 10:00
Einde:
22 september 2019 @ 17:00
Evenement Categorie:
Website:
destromendebron.nl