Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ademdag

maart 9

€ 95

Een dag helemaal voor jezelf om diep naar binnen te gaan. te ontdekken wat je tegenhoudt om vrij te gaan leven.  Via de ademsessies bewust te worden van je oude belemmerende overtuigingen en blokkades.  Door ze te gaan ontladen ontstaat er ruimte voor je levensenergie om weer vrij te gaan stromen.

We beginnen met een sharing om met elkaar te verbinden.  Daarna dans in verbinding met jezelf en anderen om te ontdekken hoe vrij je bent.

Daarna gaan 2 ademsessie s geven waarin je de diepte in kan, oude stress, pijn,  emoties en spanningen los kan laten.  Zodat er weer ruimte ontstaat voor je levensenergie. Weer vanuit jouw kracht kan gaan leven, meer in het hier & nu.

Daarnaast gaan we nog wat andere technieken geven om je bewust te maken van jouw patronen, en we je uitnodigen om uit je comfortzone te gaan stappen.  Zodat je jezelf kan bevrijde van oude verwachtingen en beperkende overtuigingen.  Er is geen goed of fout je mag gaan ontdekken hoe het werkt bij jouw. Zodat je zelf je verantwoordelijk voor je leven kan gaan nemen, en zelf vrij bent om te kiezen.

Nieuwsgierig kom het zelf ervaren !!

Inclusief een heerlijke lunch, en s avonds gezamenlijke potluckmaaltijd

Voor meer info stuur mail naar a.straathof67@gmail.com[/vc_column_text]

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Aanvang 9.00 tot 19.00

Kosten 95,-

Mirjam Rieken van Lovte  begeleidt mee.

Gegevens

Datum:
maart 9
Kosten:
€ 95
Website:
www.healjezelf.nl

Locatie

locatie
herenweg 416
Noordwijkerhout, Zuid-Holland 2211 vJ Nederland
+ Google Maps
Website:
www.healjezelf.nl