Ayahuasca

De medicijnplant die je weer in contact brengt met je Ziel! Ayahuasca is een mengsel van twee planten die al duizenden jaren worden gebruikt door de sjamanen in het Amazonegebied voor healing en inzicht. Met Ayahuasca maak je een diepe innerlijke reis naar je diepste kern. Je komt in aanraking met weg gestopte emoties en trauma’s; er kan diepe healing plaatsvinden.  En tevens diep inzicht in jouw leven en patronen. Ayahuasca werkt op alle vier je energielichamen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Zo kan er diepe healing en reiniging plaatsvinden tot op celniveau.  Ayahuasca is een teacher en leert of laat je zien wat je nodig hebt op dit moment.

Als je besluit een reis te gaan maken, raad ik aan je goed voor te bereiden door het boek van Lars Faber te lezen.  Je hebt ook te vasten voor de reis en er zijn contra- indicaties.  Er is moed voor nodig om de reis te maken en de controle los te laten.  Toch gun ik het iedereen want het kan nog weleens als een ‘life-changing moment’ worden ervaren.

Zelf heb ik dit ook mogen ondervinden.
Meerdere keren heb ik een bijzondere en intense reis gemaakt. En de nodige ervaring opgedaan bij “ De Gewijde Reis “. Inmiddels ben ik begeleider en kun je ook individueel of samen een reis bij mij komen maken. Tijdens de ceremonie ondersteun ik je tezamen met muziek in een mooie ruimte.

In een veilige en liefdevolle setting kan jij diep op ontdekkingsreis gaan.
Deze ceremonie neemt een hele dag in beslag.

De kosten bedragen 330,- p.p.

Voor meer info kun je me bellen of mailen, geheel vrijblijvend. Te boeken via “De Gewijde Reis“