fbpx

Wie is André Straathof?

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Na mijn opleiding heb ik 15 jaar een eigen bloemenkwekerij gehad. Ik was succesvol aan de buitenkant, maar van binnen voelde het leeg. In mijn dagelijkse leven ontbrak diepgang.

Ik heb me heel lang niet thuis gevoeld in deze consumptiemaatschappij. Voor mij was het meer een kwestie van overleven, het voelde als een worsteling.

Van jongs af aan ben ik al geboeid door pure natuurvolken. Met volken die verbonden zijn met het hele bestaan. Zij leven vanuit hun hart en vertrouwen op het grotere geheel.

En uiteindelijk voelde ik dat het tijd was om op reis te gaan; een oneindige innerlijke reis.

Ik ben verschillende vormen van proceswerk gaan doen. En met kleine stapjes kwam ik steeds dichter bij mijn kern.

Stappen ….om het oude los te laten. Toen ik het oude los kon laten ging het stromen en is er veel moois op mijn pad gekomen. Mijn leven is totaal veranderd en zoveel rijker geworden.

Ademwerk heeft mij veel gebracht en vindt ik zo n krachtige methode om in je lichaam te komen waar alle wijsheid ligt opgeslagen. En ook de truffels brengen mij weer direct naar mijn hart en ziel om mij te helpen herinneren wie ik ten diepste ben daar kan geen therapie tegenop. Dit is waar ik graag mee werk in mijn eigen praktijk ‘Heal jezelf’.  Heal jezelf staat voor dat jíj jezelf mag gaan helen. Ziekte is vaak een symptoom dat je uit balans bent. Door weer te luisteren naar jou hart en te gaan leven wat jou nu echt blij maakt op zielsniveau zal je opener in het leven gaan staan.

Met liefde en betrokkenheid ondersteun ik je graag hierin.  Iedere dag valt er wel iets nieuws te leren.  Nieuwsgierigheid is mijn drijfveer en die nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik nog volop van trainingen blijf volgen en daar enorm van geniet.

Ik vind het bijzonder en mooi om een stukje mee te mogen lopen op jouw levenspad.

Warme hartegroet, André Straathof.

img_7796-3

André Straathof

Het pad wat ik tot nu toe heb bewandeld;

Clarity-traject,
Sjamanisme,
Jaartraining Gewijde Reis,

Zweethutten,
Vuurtraining,
Meditatie,


Stilteretreat,
Ademcoachopleiding,

Energiecoach (in opleiding).

Pas als je de moed toont om op weg te gaan, toont de weg zich !