fbpx

Ademsessie

Het grootste voordeel van een individuele ademsessie is het feit dat ik me volledig op jou kan focussen. De ruis die in een groep altijd aanwezig is, ontbreekt hier volledig. Daardoor is het voor mij helemaal duidelijk wat jou ademhalingspatroon is. Waar adem je vrij? Waar adem je niet vrij? Vanuit dat punt kan ik gaan ontdekken of jouw adem vrijer kan gaan stromen.

We gaan samen op ontdekkingsreis in jouw lichaam. Iedere keer weer, zijn mensen die nog nooit een ademsessie hebben gedaan verrast door de intense ervaring en het mooie resultaat!

In de loop van je leven ontstaan ademhalingspatronen die op een bepaald moment nodig waren om te overleven maar nu vaak niet meer nodig zijn. Deze patronen belemmeren je om vol en vrij te leven.

Door diep en verbonden te gaan ademen krijg je inzicht in jouw overlevingsstrategieën. Een ademsessie kan al vrij snel zorgen voor meer ruimte en vrijheid. Natuurlijk kunnen vastzittende overlevings-ademhalingspatronen niet in één sessie verdwenen zijn! We werken samen aan nieuwe patronen die je sessie na sessie méér opluchting geven.

Voor wie is een ademsessie geschikt?

Een ademsessie helpt bij:

✓ Stress

✓ Burn out klachten

✓ Spanningen

✓ Depressiviteit

✓ Kort ademigheid

✓ Astma

✓ Vastzittende emoties

✓ ‘In je hoofd vast zitten’

✓ Doelloosheid

✓ Gevoelens van zinloosheid

 

Wat is het doel van een ademsessie?

Samen gaan we ervoor zorgen dat je  weer ‘in’ je lichaam komt. We zorgen dat je levensenergie weer vrijuit mag gaan stromen.

Je mag weer héél worden en vanuit je hart gaan leven. Je mag je zielsmissie gaan leven !

 

Hoe werkt een ademsessie?

Tijdens een ademsessie ga je liggen op een matras. Ik nodig je uit actiever te ademen. Hierbij zal muziek je ondersteunen.

De fases die je gaat doorlopen zijn:

♡ De fysieke fase, waarin de adem het lichaam gaat stimuleren en je uit je hoofd komt.

♡ De emotionele fase, waarin spanningen en emoties ontladen kunnen worden.

♡ De ontspanningsfase waarin het lichaam tot rust kan komen en je totale ontspanning voelt.

 

Hoe lang duurt een ademsessie?

90 minuten

 

Hoeveel bedraagt mijn investering?

Per ademsessie is je bijdrage € 65,00. Het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen.

5 behandelingen:  € 300,00

10 behandelingen: € 550,00

 

Hoe maak ik een afspraak voor een ademsessie?

Via een telefoontje of een whatsapp naar André: 🕿 06 – 10 679 363

ademcirkel

  • 'Ik was sceptisch, je denk toch niet dat ik ga huilen. Zocht in alle hoeken, behalve in mezelf. Tintelingen door heel mijn lijf. Wat er toen gebeurde was voor mij heel bijzonder en speciaal, ruimte en tijd waren er niet meer. En toen zag ik haar; het kleine meisje huppelend op straat. André raakte me licht aan en ik barstte in tranen uit, tranen van innerlijke liefde. Ik ben vandaag opnieuw geboren !!'

    Dian Ademwerk sessie