fbpx

Ademsessie

Het grootste voordeel van een individuele ademsessie is het feit dat ik me volledig op jou kan focussen. De ruis die in een groep altijd aanwezig is, ontbreekt hier volledig. Daardoor is het voor mij helemaal duidelijk wat jou ademhalingspatroon is. Waar adem je vrij? Waar adem je niet vrij? Vanuit dat punt kan ik gaan ontdekken of jouw adem vrijer kan gaan stromen.

We gaan samen op ontdekkingsreis in jouw lichaam. Mensen die nog nooit een ademsessie hebben gedaan zijn iedere keer weer verrast door de intense ervaring en het mooie resultaat!

Toen & Nu

In de loop van je leven ontstaan ademhalingspatronen die op een bepaald moment nodig waren om te overleven maar nu vaak niet meer nodig zijn. Deze patronen belemmeren je om vol en vrij te leven.

Door diep en verbonden te gaan ademen krijg je inzicht in jouw overlevingsstrategieën. Een ademsessie kan al vrij snel zorgen voor meer ruimte en vrijheid. Natuurlijk kunnen vastzittende overleving-ademhalingspatronen niet in één sessie verdwenen zijn. We werken samen aan nieuwe patronen die je sessie na sessie méér opluchting geven.

Voor wie is een ademsessie geschikt?

Een ademsessie kan helpen bij allerlei vormen van Stress, bij Burn-Out klachten, bij Spanningen en Depressiviteit. Maar het kan ook helpen als je kort-ademig bent, of last hebt van Astma. En daarnaast geeft een ademsessie lucht bij Vastzittende Emoties, als je ‘In je hoofd vast zit’, een Gevoel van Doelloosheid hebt of bij Gevoelens van Zinloosheid.

Wat is het doel van een ademsessie?

Samen gaan we ervoor zorgen dat je  weer ‘in’ je lichaam komt. We zorgen dat je levensenergie weer vrijuit mag gaan stromen.

Het brengt je dichter bij jezelf en voelt steeds beter wat bij jouw past en waar jij energie van krijgt. Zodat je steeds trouwer kan zijn aan jezelf.

Hoe werkt een ademsessie?

Tijdens een ademsessie ga je liggen op een matras. Ik nodig je uit actiever te ademen. Hierbij zal muziek je ondersteunen.

De fases die je gaat doorlopen zijn:

Fysieke, de adem gaat het lichaam stimuleren en je komt uit je hoofd. Gevolgd door

Emotionele, waarin spanningen en emoties ontladen kunnen worden.

En tot slot de Ontspanningsfase nu kan het lichaam tot rust komen en voel je totale ontspanning.

Hoe lang duurt een ademsessie?

90 minuten

Hoeveel bedraagt mijn investering in een vrijer en meer ontspannen leven?

Per ademsessie is je bijdrage € 65,00. Het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen.

5 behandelingen:  € 300,00

10 behandelingen: € 550,00

Hoe maak ik een afspraak?

Via een telefoontje of WhatsApp naar André: 🕿 06 – 10 679 363

ademcirkel

  • 'Ik was sceptisch, je denk toch niet dat ik ga huilen. Zocht in alle hoeken, behalve in mezelf. Tintelingen door heel mijn lijf. Wat er toen gebeurde was voor mij heel bijzonder en speciaal, ruimte en tijd waren er niet meer. En toen zag ik haar; het kleine meisje huppelend op straat. André raakte me licht aan en ik barstte in tranen uit, tranen van innerlijke liefde. Ik ben vandaag opnieuw geboren !!'

    Dian Ademwerk sessie
  • 'Ademdag 5 januari! Mooi begin van het nieuwe jaar! Ruimte van Healjezelf is heel prettig . Leuke groep mensen, energie die samen wordt neergezet draagt bij het gevoel van verbondenheid. André en Mirjam zijn fijne begeleiders en zorgen met warme aandacht voor je. Elke keer opnieuw ben ik onder de indruk wat ‘ademen’ met me doet! Wat een kracht! De stukken waarin ik nog vast zat, kwamen vanzelf naar boven . Daarin zijn, het laten transformeren, in zachtheid en liefde, volledig aanwezig . Dat gebeurt allemaal tijdens het verbonden ademen. Magic! Try it! Breath….breath…🌟'

    Olja Ademdag 5 januari 2019
  • 'Ik had nog nooit van 'ademwerk' gehoord, maar na mijn eerste sessie met André kan ik het werkelijk iedereen aanbevelen die bereid is een laag dieper te gaan. Het mooie vind ik dat je het op eigen lichaamskracht doet. André ontvangt je in een prettige, serene omgeving en legt de behandeling rustig en duidelijk uit. Hij neemt echt de tijd voor je. Ik heb werkelijk een prachtige sessie mogen ervaren en heb de tweede afspraak alweer ingepland! Een dag na de sessie voelde ik me al energieker en helderder....een erg mooi begin. TIP: Geef jezelf een ademwerk-sessie cadeau!'

    Björn Ademwerk