Ademsessie

Bij een individuele ademsessie kan ik me volledig op jouw focussen. Wat is jouw ademhalingspatroon ? Waar adem je vrij en waar niet om vandaar uit te kijken of jouw adem vrijer kan gaan stromen.  Samen op ontdekking in jouw lichaam. Mensen die het voor eerst doen zijn vaak verrast door de intense ervaring en het resultaat. 

Je hebt in de loop van je leven vaak een ademhalingspatroon gecrëerd die jouw geholpen heeft om te overleven maar die nu niet meer nodig is. Door diep en verbonden te gaan ademen kan je inzicht krijgen in jouw overlevingsstrategieën. Die je waarschijnlijk al jaren met je mee draagt dus ook niet in één sessie verdwenen zijn.  Een ademsessie kan al wel vrij snel resultaat geven in jouw leven. Meer ruimte en vrijheid ervaren.

Ademsessie helpt bij    – stress ,  burn-outklachten, spanningen,  depressies, kort-ademheid, astma, vast zittende emoties, in je hoofd zitten, doelloos, zinloosheid.

Doel van de ademsessie om weer in je lichaam te komen en dat je levensenergie weer vrijuit mag gaan stromen. Om weer héél te worden en vanuit je hart te gaan leven.  Jouw zielsmissie te gaan leven !!

Tijdens de ademsessie ga je liggen op een matras en nodig ik je uit actiever te ademen, de muziek ondersteund je.  Er zijn drie fases: de fysieke fase waarin de adem het lichaam gaat stimuleren en je uit je hoofd komt. De emotionele fase waarin spanningen en emoties ontladen kunnen worden. De ontspanningsfase waarin het lichaam tot rust kan komen en je totale ontspanning kan voelen.  Tijdsduur 90 min. Kosten 75,- ( korting tot 1 mei betaal je 65,- )

ademcirkel