fbpx

Ademsessie

Het grootste voordeel van een individuele ademsessie is het feit dat ik me volledig op jou kan focussen. De ruis die in een groep altijd aanwezig is, ontbreekt hier volledig. Daardoor is het voor mij helemaal duidelijk wat jou ademhalingspatroon is. Waar adem je vrij? Waar adem je niet vrij? Vanuit dat punt kan ik gaan ontdekken of jouw adem vrijer kan gaan stromen.

We gaan samen op ontdekkingsreis in jouw lichaam. Iedere keer weer zijn mensen die nog nooit een ademsessie hebben gedaan verrast door de intense ervaring en het mooie resultaat!

Toen & Nu

In de loop van je leven ontstaan ademhalingspatronen die op een bepaald moment nodig waren om te overleven maar nu vaak niet meer nodig zijn. Deze patronen belemmeren je om vol en vrij te leven.

Door diep en verbonden te gaan ademen krijg je inzicht in jouw overlevingsstrategieën. Een ademsessie kan al vrij snel zorgen voor meer ruimte en vrijheid. Natuurlijk kunnen vastzittende overleving-ademhalingspatronen niet in één sessie verdwenen zijn. We werken samen aan nieuwe patronen die je sessie na sessie méér opluchting geven.

Voor wie is een ademsessie geschikt?

Een ademsessie kan helpen bij allerlei vormen van Stress, bij Burn-Out klachten, bij Spanningen en Depressiviteit. Maar het kan ook helpen als je kort-ademig bent, of last hebt van Astma. En daarnaast geeft een ademsessie lucht bij Vastzittende Emoties, als je ‘In je hoofd vast zit’, een Gevoel van Doelloosheid hebt of bij Gevoelens van Zinloosheid.

Wat is het doel van een ademsessie?

Samen gaan we ervoor zorgen dat je  weer ‘in’ je lichaam komt. We zorgen dat je levensenergie weer vrijuit mag gaan stromen.

Het brengt je dichter bij jezelf en voelt steeds beter wat bij jouw past en waar jij energie van krijgt. Zodat je steeds trouwer kan zijn aan jezelf.

Hoe werkt een ademsessie?

Tijdens een ademsessie ga je liggen op een matras. Ik nodig je uit actiever te ademen. Hierbij zal muziek je ondersteunen.

De fases die je gaat doorlopen zijn:

Fysieke, de adem gaat het lichaam stimuleren en je komt uit je hoofd. Gevolgd door

Emotionele, waarin spanningen en emoties ontladen kunnen worden.

En tot slot de Ontspanningsfase nu kan het lichaam tot rust komen en voel je totale ontspanning.

Hoe lang duurt een ademsessie?

90 minuten

Hoeveel bedraagt mijn investering in een vrijer en meer ontspannen leven?

Per ademsessie is je bijdrage € 65,00. Het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen. 5 behandelingen:  € 300,00

Met ingang van 1 januari 2021 is je bijdrage per ademsessie € 75,00. Het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen. 5 behandelingen:  € 350,00

Hoe maak ik een afspraak?

Via een telefoontje of WhatsApp naar André: 🕿 06 – 10 679 363