STAANDE ADEMCIRKEL ADVANCED

Staande Ademcirkel Advanced

Ervaar de kracht van de adem!

Deze staande ademcirkel is exclusief voor ervaren ademers van HealJezelf. Deze staande vorm van verbonden ademen is een prachtige verdiepende vorm. Door staand te ademen kan je jouw eigen kracht volledig gaan voelen je hoe het is jezelf volledig te dragen. Letterlijk en figuurlijk op eigen benen staan! Je ervaart ook hoe je verbonden bent met de andere deelnemers. Oude pijn, spanningen, blokkades kan je tegenkomen, door deze te erkennen en te doorvoelen kan je ze loslaten zodat de energie weer vrij kan gaan stromen. Er is ruimte om al jouw emoties naar buiten te brengen dit kan heel bevrijdend zijn voor jou.

De cirkel is alleen toegankelijk, voor mensen die meerdere malen deelgenomen hebben aan onze ademcirkels. (als je een van de volgende contra indicaties hebt; zwangerschap, pshychose, astma en zwaar trauma overleg dan even met ons).

Kom zelf eens ervaren hoe het is om staand te ademen. Een mooie verdieping voor de ervaren ademers.

Deze cirkel wordt begeleid door André en Léoni

PRAKTISCH

WAAR | HealJezelf – Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout

WANNEER | zondag 3 maart 2024.

inloop 14.45 starten 15.00

KOSTEN | €35,- vooraf te betalen per tikkie.

Max 10 deelnemers (meld je op tijd aan de cirkels zit meestal vrij snel vol).

Aanmelding; via de app 06-10679363.

Annulering | 24 uur voor aanvang anders ben je het hele bedrag verschuldigd.