WombPulse Truffelceremonie

WombPulse Truffelceremonie (women only) door Léoni Kajim

Kom thuis in je lijf, kom thuis bij jezelf.

Een weekend voor vrouwen, waarin ik (Leoni Kajim) mijn liefde voor de 2 krachtigste bronnen in mijn leven samenbreng. Bodywork en Truffels, beide hebben mij tot in het diepst van mijn kern thuisgebracht bij mezelf.

Resoneert dit ook bij jou, wil jij ook een laagje dieper met jezelf connecten om meer vanuit jouw kern gaan leven. Waardoor je beter leert voelen wanneer jij jezelf verlaat.

Tijdens het weekend combineren we de wijsheid die in jouw lichaam opgeslagen zit en de magische werking van de Truffels.

Gedurende de ceremonie zal ik Bodywork geven en mezelf laten leiden door mijn intuïtie en voelen waar ik dienend kan zijn. Verder zullen er nog 1 of 2 vrouwen zijn die assisteren. Het groepsproces draagt ook bij aan jouw eigen proces.

Gedurende de ceremonie is er ruimte om op jezelf te zijn of te verbinden met andere vrouwen. Het is de uitnodiging bij jezelf te blijven en trouw te zijn aan wat jouw binnenste jou verteld. Er is ruimte voor ongeveer 8 vrouwen.

We werken met een Low Dose truffels zodat je helemaal aanwezig bent en je bewust kan voelen. De truffels kunnen je helpen subtieler te voelen en je bewustzijn te verruimen. Wat je voelt van de truffels is voor iedereen anders en kan ook heel subtiel zijn. Ze helpen je te openen en vergroten uit wat je thema’s zijn.

Het weekend is inclusief eten, overnachting, mooie rituelen en truffelceremonie.

Kosten voor het weekend bedragen: €258,00

PRAKTISCH

WAAR | Healjezelf – Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout

Vergoeding | € 258,- pp incl overnachting en ontbijt.

WANNEER |

Zaterdag/zondag 9-10 dec:
Inloop 9.30 tot zondag 14.00

Annulering tot 14 dagen voor aanvang €50,- daarna ben je 50% verschuldigd.