Ontdek de kracht van Adem & IJs

Ontdek de kracht van Adem & Ijs!

André van Healjezelf en Marcel van Vossics nemen je vandaag mee in de magische wereld van ademhalen en het ijsbad.

Vandaag gaan we 2 krachtige methodes behandelen die gaan zorgen dat jij uit je hoofd en in je lijf gaat. Deze dag zal de ademhaling je in verschillende staten brengen en ga je bewust meer naar je gevoelens/emoties die onder de oppervlakte aanwezig zijn.

We starten de dag met een “verbonden” ademcirkel. Een ademvorm die gebruikt wordt voor proceswerk. Door intensief te adem en actief te gaan ademen kom je steeds meer uit je hoofd en ga je voelen wat er in jouw lichaam is opgeslagen. Oude pijn, spanningen en blokkades kun je tegenkomen. Door deze te erkennen en te doorvoelen kun je ze loslaten zodat de energie weer vrij kan gaan stromen. Er is ruimte om al jouw emoties naar buiten te brengen en dit kan heel bevrijdend en helend zijn.

Na de lunch gaan we naar het middagprogramma.

Een totaal andere element komt nu naar voren.

Het water is koud, het ijs omringt je lichaam en je lichaam reageert. Bewust worden van het lichaam en zijn reactie op de uitdagingen in het leven is van essentieel belang om beter te voelen. Naast dat het ijsbad (koude training) zo zijn gezondheidsvoordelen heeft, zal De ijsbad-workshop ervoor zorgen dat jij meer naar binnen gaat en dat je bewuster wordt van je lichaam. Hoe gaat het met je ademhaling? Hoe gaat het met je hart? Welke sensaties, gevoelens en gedachten gaan er door je heen? Allemaal vragen die voorbijkomen en waar je even bij stil gaat staan.

Deze middag is een combinatie van theorie over ademhalen, praktische oefeningen, fysieke opwarming en natuurlijk het ijsbad!

Een ijsbad brengt je het volgende:

  • Het vergroot je mentale weerbaarheid
  • Het is een training voor je hart, vaten en longen
  • Het activeert/versterkt je immuunsysteem
  • Het zorgt voor een versnelde afvoer van afvalstoffen
  • Het is een metabolisme impuls
  • Het verlaagt stress
  • Het zorgt dat je even uit het hoofd en in je lichaam bent
  • Na afloop voel je je zo levend!

PRAKTISCH

WAAR | HealJezelf – Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout

WANNEER | zondag 20 augustus

tijd|9.30 tot 16.30 (inloop 9.00)

KOSTEN | €125,-

Max 12 deelnemers

Aanmelding; info@vossics.nl

Annulering | 1 week voor aanvang daarna ben je 50% verschuldigd.