SOUL RETRIEVAL

Soul Retrieval

Wanneer jij denkt dat je je als kind niet gezien, gehoord of erkend voelt dan is het mogelijk dat je delen van jezelf hebt onderdrukt of weggestopt. Dit kan ook gebeuren wanneer je bent geconfronteerd met grote pijn, sterke emotionele gebeurtenissen of trauma. Het kan zijn dat een deel van de ziel zich heeft verwijderd om bepaalde pijn niet te hoeven ervaren. Daardoor kan je het gevoel hebben dat je aan het overleven bent. (Andere symptomen van zielsverlies zijn bijvoorbeeld depressief voelen, stress ervaren, zwak immuunsysteem, verdriet dat maar niet wil overgaan, verslavingen…)

Soul Retrieval betekent letterlijk het terughalen van verloren zielsdelen, zodat je het leven weer ten volle kunt leven. Daarbij kun je denken aan daadkracht, onschuld, speelsheid, seksualiteit, kracht, bestaansrecht, creativiteit enzovoorts. Door deze delen terug te halen kan er éénheid ontstaan. Deze zeer krachtige vorm van Soul Retrieval kan je helpen om stukken van jezelf te hervinden die je lang kwijt bent geweest of zelfs nog nooit hebt leren kennen.

De Soul Retrieval wordt gegeven in tribe (groeps)vorm waarbij je niet alleen jezelf heelt maar ook ondersteunt bij het helingsproces van anderen. Met sjamanistische technieken leer je om in korte tijd in trance te komen, met hulp en aanmoediging van de tribe. Vervolgens maak je contact met jouw verloren deel.

Deze Soul Retrieval in tribe-vorm is ontwikkeld door Lars Faber van De Gewijde Reis.

PRAKTISCH

WAAR | Heal jezelf – Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout

WANNEER |  do 18 mei (Hemelvaartsdag)   9.00-17.30

KOSTEN |€ 95,- potluckmaaltijd

Annulering | tot 14 dagen voor aanvang €25,- daarna ben je 50% verschuldigd van het gehele bedrag