WombPulse Truffelceremonie

WombPulse Truffelceremonie (women only) door Léoni Kajim

Kom thuis in je lijf, kom thuis bij jezelf.
Een weekend voor vrouwen, waarin ik (Leoni Kajim) mijn liefde voor de 2 krachtigste bronnen in mijn leven samenbreng. Bodywork en Truffels, beide hebben mij tot in het diepst van mijn kern thuisgebracht bij mezelf.
Resoneert dit ook bij jou, wil jij ook een laagje dieper met jezelf connecten om meer vanuit jouw kern gaan leven. Waardoor je beter leert voelen wanneer jij jezelf verlaat.
Tijdens het weekend combineren we de wijsheid die in jouw lichaam opgeslagen zit en de magische werking van de Truffels.
Gedurende de ceremonie zal ik Bodywork geven en mezelf laten leiden door mijn intuïtie en voelen waar ik dienend kan zijn. Omdat ik in deze momenten er 100% voor jou wil zijn, heb ik André gevraagd aan mijn zijde te staan om mede het veld te dragen en space te holden. Hij zal de enige man zijn tijdens dit weekend, wat het tevens bijzonder maakt. Verder zullen er nog 1 of 2 vrouwen zijn die assisteren. Het groepsproces draagt ook bij aan jouw eigen proces. Er is ruimte voor ongeveer 8 vrouwen.
We werken met een iets lagere dosering zodat je zelf helemaal aanwezig bent en je lichaam bewust kan voelen. De truffels kunnen je helpen subtieler te voelen en je bewustzijn te verruimen.
Het weekend is incl eten, overnachting, ademwerk en truffelceremonie met bodywork.

PRAKTISCH

WAAR | Healjezelf – Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout

Vergoeding | € 235,- pp incl overnachting en ontbijt.

WANNEER |

Zaterdag/zondag 29-30 April:
Inloop 9.30 tot zondag 14.00

Annulering tot 14 dagen voor aanvang €50,- daarna ben je 50% verschuldigd.