Waarachtige Intimiteit

Waarachtige Intimiteit

Verlang jij ook naar meer waarachtige intimiteit in jouw leven?

Wij creëren een veilige setting waarin jij kan oefenen en groeien, jezelf mag bevrijden van oude conditioneringen en imprints. Tijdens deze 5 luik vragen we jouw commitment en gaan we met een vaste groep met elkaar de diepte in.

De 5-luik bestaat uit 4 avonden en een ritueel met overnachting.

Juist via seksualiteit en intimiteit kan je zo mooi aan je eigen proces werken. Helaas zit er soms nog veel lading, taboe en schaamte op intimiteit en seksualiteit.

Tegelijkertijd is Seksualiteit is dé bron van al het leven en één van de krachtigste energieën.

Tijdens deze avonden gaan we verschillende oefeningen doen op het gebied van intimiteit en aanraking; om bewust te gaan ontdekken en dieper te gaan voelen wat voor jou belangrijk is. We bouwen het rustig op, zodat je kan wennen en er een veilige setting is om met elkaar in dit veld te stappen.

Er is ruimte en tijd om echt met elkaar te verbinden en de tijd te nemen om te doorvoelen wat jou mogelijk nog in de weg staat om op diepere lagen te komen, voorbij de mind. Wat dient zich aan? Wat wil er gezien worden, en durf je daarin jezelf helemaal te laten zien? Mag alles er zijn?

We nodigen je uit om ook oefeningen met anderen te doen. Dit vragen we bewust omdat je zo veel meer leert over hoe het bij jou werkt. Iedereen spiegelt aan ander stuk in jou. Hoe meer spiegels hoe meer je leert.

Tijdens de ceremonie maken we gebruik van cacao. Dit is een zachte krachtige hartopener. Je mag zelf voelen of je tijdens het ritueel met je partner wil blijven of ook wil ervaren hoe het is om te verbinden met andere mensen. Een prachtig en veilige gelegenheid om te gaan ontdekken hoe jij jezelf kan verrijken en ook de vruchten mag gaan plukken van waarachtige intimiteit.

De dag erna is er alle ruimte om te sharen, het waardig af te sluiten en ga je naar huis met nieuwe ervaringen.

Deze 5 luik is open voor stellen en singles.

Onze kernwaarde voor deze 5 luik:

  • Overgave
  • Kwetsbaarheid
  • Vertragen
  • Uitspreken
  • Oprechtheid
  • Aanwezigheid
  • Grenzen

André en Léoni zullen deze 5 luik samen begeleiden. Wij delen de liefde voor elkaar en de liefde voor het proceswerk.

PRAKTISCH

WAAR | Healjezelf – Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout

Vergoeding | € 245,- pp incl. ritueel, overnachting en ontbijt.

WANNEER | Datums avonden:
26 mrt, 16 april, 7 mei, 21 mei 19:30-22.30
Inloop 19:15

Ritueel | nader te bepalen

Open voor stellen en singles ook met minder ervaring.

Annulering tot 14 dagen voor aanvang €50,- daarna ben je 50% verschuldigd.