Heilige plantmedicijnen

TRUFFELCEREMONIE

Men’s Editie

AANMELDEN

Magic Truffel Ceremonie

Het eerste mannenweekend (3 daagse) is net achter de rug en dit heeft mij diep geraakt en ook de deelnemers waren in alle opzichten geraakt. Het smaakt naar meer en voel echt een JA om weer een 3 daagse te geven met zweethut.
Ik wil graag mijn plek beschikbaar stellen voor mannen die de stap willen zetten om zichzelf te helen en thuis te komen in zichzelf. Een plek waar ruimte is voor alle emoties voorbij de maskers ontmoet je jezelf pas echt. In alle kwetsbaarheid en puurheid ontstaat er diepe verbinding met jezelf en kan je de ander pas echt ontmoeten. Echt helemaal aanwezig zijn bij jezelf daar kom je thuis. Dit is waar broederschap voor mij over gaat.
We zullen veel de stilte in gaan zodat jij ook mag gaan verstillen en de antwoorden van binnenuit komen. Dit weekend gebruiken we een andere sterkere truffel die je meer naar binnen brengt. Daar waar jij heling, inzichten en antwoorden kan krijgen.
We gaan verschillende rituelen doen die jou helpen om te groeien als man.
Wij begeleiden jou graag op je innerlijke reis met een ervaren broeders.
Wees Welkom Broeder!!

PRAKTISCH

WAAR | Heal jezelf – Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout

WANNEER | 8-10 April met Pasen 3 daagse incl zweethut

vrijdag 12.00 – zondag 14:00 uur

KOSTEN | €295,- (incl. lunch + overnachting + ontbijt+ diner)

Annulering ] Binnen 1 week voor aanvang ben je 50% verschuldigd van het gehele bedrag

Aanmelden
Aanmelden