fbpx

En verdiepingsdag waarin je op ontdekking kan gaan naar jouw oude overtuigingen of besluiten. We nodigen je uit naar binnen  te gaan en contact met je gevoel te maken.  Zodat je inzicht krijgt wat je tegen houdt om vrij te leven in het hier en nu. De ademsessies ondersteunen je daarin een zachte manier om in je lijf te komen.  Een dag waar je volop kan gaan ervaren waar jouw verkramping zit en waar jij blij van wordt.  Samen gaan we op ontdekking !!

8.30 – 9.00 Ontvangst

9.00 – 10.00 sharing.

10.00 – 11.30 heartdancing

11.30 – 13.00 ademsessie

13.30 – 14.30 gezamelijke potlucklunch

15.00 – 16.30  2e ademsessie

17.00 – 18.00 gezamelijk potluck eten en afsluiting.

Mirjam Rieken van Lovte begeleidt het hele weekend mee, ze heeft veel ervaring met proceswerk.

Het eten willen we gezamenlijk gaan doen, wij zorgen voor soep bij de maaltijden.

Kosten dag  110,-  incl btw  Vroegboekkorting 10% voor 01-09 betaald

Een dag voor diep innerlijk werk met jezelf, en de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de soulretrieval op zondag 29 sept  start 10.00 . Soul retrieval is een krachtig sjamanistis ritueel om op zoek te gaan in jezelf wat je verloren bent. Bijvoorbeeld, onbevangen kind, speelsheid, kracht etc.  Dat je dit weer terug in je leven mag gaan halen. Een prachtige methode om inzicht te krijgen in wat je verloren bent en weer in je leven toe te laten.  Mooi om nog een stapje dieper te gaan na de ademdag waar je jezelf al geopend hebt. Mocht je alleen mee willen doen met de soulretrieval op Zondag 29 sept dan is jouw bijdrage 20,-

Voor info of aanmelden www.healjezelf.nl