fbpx

Kom vrijblijvend langs om je te laten informeren over de inhoud van onze reizen.  Noorwegen puur en ongerept een uitgelezen plek om de reis naar jezelf te maken !! In stilte te lopen en jezelf te openen voor de natuur om je heen. Slapen onder de sterrenhemel en samen rond het kampvuur verhalen vertellen. Bij het huis staat een zweethut waar we ons zelf kunnen reinigen voordat we op avontuur gaan. En bij terug komst heerlijk te ontspannen in de sauna en hottub.  Praktische info als; hoe kan je het beste erheen kunt reizen, wat je nodig hebt qua spullen.  Wij vertellen  je wat ongeveer kunt verwachten in het prachtige Noorwegen en hoe jij je het beste kan voorbereiden.

Vanaf 19.30 Inloop met thee en koffie en wat lekkers !!

Wij verwelkomen je graag, Trude , Dhyan en André

Leave a Comment