fbpx

Het is lente! Tijd voor een nieuw en fris begin.

Na een koude, verstilde winter mag je nu al het oude los laten. En door los te laten kan jij (kan je leven) meer gaan groeien en bloeien.

Het is dus tijd voor een weekend waarin ruimte is voor diep innerlijk werk met jezelf. Samen met Mirjam Rieken van Lovte organiseer ik een intensief breathwork weekend.

Is zo’n weekend iets voor jou, vraag je je af?

Hieronder een keuzemenu:

  • Ben je man?
  • Ben je vrouw?
  • Heb je last van stress verschijnselen?
  • Heb je een burn-out? Of zit je er tegenaan?
  • Zit je veel “in je hoofd”?
  • Loop je vast in je dagelijkse leven?
  • Wil je veranderen?
  • Wil je je persoonlijk ontwikkelen?

Heb je 1 of meer van deze vragen met “Ja” beantwoord? Dan is dit weekend voor jou geschikt! We gaan werken met ademsessies, dans en soulretrieval.

Ademsessies kunnen je ondersteunen bij het loslaten van spanningen en emoties. Verbonden ademwerk is een actieve en intense ademvorm die er voor zorgt dat je weer in contact met je lichaam komt. Je voelt wat je lichaam je wil zeggen. En het zorgt ervoor dat eventuele blokkades, stress, spanningen en emoties aan het licht kunnen komen. Door deze blokkades te zien en te erkennen is het mogelijk ze los te gaan laten. Hierdoor ontstaat er ruimte, waardoor jouw levensenergie weer vrij kan gaan stromen.

Soulretrieval is een oud sjamanistisch ritueel waarbij je op zoek gaat naar welke zielsdelen jij verloren bent in jouw leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speelsheid, ongedwongenheid, kracht, vrijheid etc etc. Kanten van jezelf die je weer terug wil halen zodat je héél wordt.

De eerste keer dat ik dit heb mogen ervaren was ik zó onder de indruk van dit ritueel, het raakte me diep. Ik wil dit graag andere mensen ook laten ervaren. De groepsenergie kan je zoveel extra inzichten geven.

Het programma ziet er als volgt uit;

Zaterdag 18 mei

09:30 Inloop

10:00 Aanvang programma / sharing

11:00 Dans in verbinding

12:30 Lunch

13:30 Ademsessie

16:00 Meditatie

* In overleg met de groep wordt bepaald of er een avondprograma (zacht lichaamswerk) zal plaatsvinden.

Zondag 19 mei

9:00 Lichaamswerk

10:00 Soulretrieval

16:00 Integratie ademsessie

Afsluiting

Details:

We zijn van plan om gezamenlijk de maaltijden te gebruiken. Wij zullen zorgen voor soep bij de maaltijden.

Het is mogelijk om te overnachten in de blokhut op het terrein, in de ruimte zelf óf om te kamperen op het terrein. Kosten voor de overnachtingen zijn € 10 pp.

De kosten voor dit weekend  bedragen € 195,-  inclusief btw

Wil je nog aanvullende informatie? Neem dan telefonisch contact met me op: 06- 10 679 363. Aanmelden kan via hetzelfde telefoonnummer of via info@healjezelf.nl