fbpx

De inwijding van de nieuwe hut we laten ons meenemen door het bestaan om tot inzichten in ons zelf te komen.  De primeur voor mij om de hut te gaan gieten voor een open groep.  De Zweethut is een oud ritueel wat door de indianen gebruikt werd voor healing, genezing , inzicht en om te verbinden met het grotere geheel. de baarmoeder van de aarde genoemd.

Wij gaan opnieuw de hut in doen onze kleren (schillen) af en geven ons  over aan moeder aarde. Zodra de roodgloeiende stenen in de hut worden gebracht maken we verbinding met de voorouders en we nodigen de windrichtingen uit.  We  openen ons voor een ander bewustzijn voorbij het denken.  Openen ons voor diepe inzichten en genezing.  Zodra we het oude hebben achter gelaten en het rond is kruipen we de hut weer uit.  Lichter en meer verbonden met het grotere geheel.

Aanvang 12.00 hut bekleden, stenen ceremonie, voorbereiden.

Als de stenen klaar zijn gaan we de hut in en als het rond is gaan we hut uit. ( max 22.00 )

Potluckmaaltijd ( ik maak een soep )    Kosten 55,-

Wees welkom Brother or Sister.

Aho.