fbpx

Heilige plantmedicijnen worden al jaren gebruikt voor healing en om in andere bewustzijnsstaten te komen. Van het bekende naar het onbekende van bewust naar onbewust. Truffels bevatten de stoffen psilocine en psilocybine waarvan je in andere bewustzijn staten kan komen. De innerlijke reis neemt 4 tot 6 uur in beslag, je kan sterke visioenen of inzichten krijgen. We gebruiken ze voor diepe healing en om de éénheid te voelen, verbinden met het grotere geheel en opgaan in de alles omvattende liefde. Sommige mensen ervaren het als Life-chancing. Mij wordt ook wel eens de vraag gesteld: waarom zou ik iets innemen dat voelt onnatuurlijk.  Zelf was ik ook altijd sceptisch en voelde ik weerstand. Uit eigen ervaring kan ik zeggen ze brengen mij op lagen waar ik anders niet bij kan komen. En ik krijg zulke diepe ziele antwoorden dat ze mijn leven zo verrijkt hebben en ze voelen ook heel natuurlijk. Truffels zijn niet verslavend, wel is het nodig om goed voorbereid op reis te gaan. Zo zijn er contra-indicaties; medicijngebruik, anti- depressiva, gevoelig voor psychose. We vragen je ook altijd het intakeformulier eerlijk in te vullen zodat je veilig op reis kan gaan.

De zweethut is een prachtig oud ritueel om jezelf te openen en te verbinden met alle wezens.  Een goede reiniging van je lichaam om zo jezelf voor te bereiden op de ceremonie de volgende dag.

Programma :

Vrijdag:

13.00 Aankomst en sharing.

14.00 – 15.00 Voorbereiding Zweethut.

16.00- …….  Zweethut. ( na afloop wat soep en fruit)

Zaterdag:

10.00 – 10.30   Aankomst

10.30 – 12.00  Sharing

12.00 – 13.30  Lunch ( lichte bouillon)

14.00 – 15.00 Ademsessie

16.30 – 23.00 Ceremonie

Zondag :

9.00 -10.00   Ontbijt

10.00 – 11.00  Lichaamsoefening (optioneel)

11.00 – 12.00   Sharing

12.00 – 13.00  Integrerende Ademsessie

13.00                 Afsluiting

We begeleiden je graag met een ervaren team op jouw reis.

Jouw bijdrage € 245,-  incl ontbijt en soep en fruit s’ avonds.