fbpx

Helaas zijn we genoodzaakt de reis te annuleren aangezien de grenzen nog dicht zitten voor toeristen en we ook niet weten tot hoe lang het duurt. De omstandigheden zijn op dit moment ook niet echt ontspannen om te gaan reizen. We hopen dat we in 2021 weer op reis kunnen.

Mannenreis door de ongerepte en uitgestrekte natuur van Noorwegen. We trekken 6 dagen de wildernis in, lopen door de naaldbossen langs stromende riviertjes en door grote valleien op de grens met Zweden. We slapen onder de sterren in onze tentjes en gaan samen op avontuur op ontdekking wie jij werkelijk bent als Man. Leef jij Autenthiek ? We gebruiken rituelen om ons zelf te openen zodat we vrijer en meer in verbinding komen met onszelf en alles om ons heen. De eerste en laatste dag verblijven we rond ons huis in Meraker waar we beschikken over een zweethut, sauna en hottub een plek midden in de natuur waar je tot rust komt. Een onvergetelijke reis, die ik samen met Dhyan de Bruine ga organiseren.