fbpx

  We gaan een verbonden ademsessie doen. Een actieve en intensieve ademvorm waarin je diep in contact komt met je spanningen, emoties en blokkades in je lichaam. Door ze te ontladen ontstaat er weer ruimte in je lichaam. Je levensenergie kan weer vrij gaan stromen, zodat je meer ontspanning kan ervaren.

Het voordeel van een groep is dat je vaak door de energie van anderen mee genomen wordt. En het uitnodigend werkt als een ander zijn emoties uit.   Wij zorgen voor een veilige setting en ondersteunen je waar het nodig is. Het zijn losse avonden, iedereen is welkom.

Voor data zie de agenda of hieronder.

Om 19.00 staat de thee klaar

Aanvang 19.30

Duur: tot 22.00.

Kosten 20,- p keer ( of mogelijkheid strippenkaart te kopen; je voordeel: één keer gratis)

Graag van tevoren aanmelden via WhatsApp van André 06-10679363