fbpx

Een heerlijk weekend waarin we het vrouwelijke omarmen, bij elkaar te rusten, te delen, je eigen stroom te voelen en het vrouwelijke te eren. Met vrouwen samen zijn, dansen, sharen, en samen in de diepte te gaan reizen met de truffels. Zo fijn om binnen een sister-tribe te mogen zijn, te zakken in onze bekken, te verbinden in de diepte en mee te bewegen op de vrouwelijke stroom. Samen bevaren we de diepe zeeën en trotseren we het onbekende, zijn er eilanden die nog ontdekt mogen worden?

We bieden tijdens deze ceremonie een “lage” dosering aan.  We creëren een setting waarin je je verbindt met jezelf en er ook de ruimte is met elkaar te verbinden tijdens de reis. Zo kan je tijdens je reis bewegen van even bij elkaar zijn naar even op jezelf zijn, zo mooi als dit organisch mag verlopen. We nodigen je uit om hierin trouw te zijn aan jezelf.

Een mooie ervaring, een cadeau aan jezelf, even heerlijk samen zijn met vrouwen.

Essie & Leoni willen deze Truffel ceremonie graag creëren omdat we allebei het verlangen voelen een ceremonie neer te zetten in de vrouwen energie.

 

We begeleide je graag met een ervaren team (alleen vrouwen)op jouw reis.

Jouw bijdrage €225,-   incl ontbijt en soep en fruit s’ avonds.