fbpx

Heilige plantmedicijnen worden al jaren gebruikt voor healing en om in andere bewustzijnsstaten te komen. Van het bekende naar het onbekende van bewust naar onbewust. Truffels bevatten de stoffen psilocine en psilocybine waarvan je in andere bewustzijn staten kan komen. De innerlijke reis neemt 4 tot 6 uur in beslag, je kan sterke visioenen of inzichten krijgen over jouw leven. Antwoorden op diepe levensvragen en heling op celniveau. We gebruiken ze voor diepe healing en om de éénheid te voelen, verbinden met het grotere geheel en opgaan in de alles omvattende liefde. Sommige mensen ervaren het als Life-chancing. Mij wordt ook wel eens de vraag gesteld: waarom zou ik iets innemen dat voelt onnatuurlijk. Truffels zijn niet verslavend, wel is het nodig om goed voorbereid op reis te gaan. Zo zijn er contra-indicaties; medicijngebruik, anti- depressiva, gevoeligheid voor psychose. We vragen je ook altijd het intakeformulier eerlijk in te vullen zodat je veilig op reis kan gaan.

Deze 3 daagse gebruiken we de zweethut om onszelf te openen en voor te bereiden op de ceremonie de volgende dag. We gebruiken deze keer de truffel Sambhala, één van de krachtigste truffels.

Programma,

Vrijdag;  aanvang 13.00   zweethut

Zaterdag; sharing, verbindende dans, ademwerk en ceremonie.

Zondag  ; sharing, optioneel ademwerk en afsluiting.

Kosten € 275,- Incl eten en overnachting.