fbpx

En verdiepingsweekend waarin je op ontdekking kan gaan naar jouw oude overtuigingen of besluiten. We nodigen je uit naar binnen  te gaan en contact met je gevoel te maken.  Zodat je inzicht krijgt wat je tegen houdt om vrij te leven in het hier en nu. De ademsessies ondersteunen je daarin een zachte manier om in je lijf te komen. En de souretrieval kan je helpen om contact te maken met kindstukken die je verloren bent of verborgen hebt. Mag je weer spontaan zijn en spelen als een kind ?  Een weekend waar je volop kan gaan ervaren waar jouw verkramping zit en waar jij blij van wordt.  Samen gaan we op ontdekking !!

Ademsessie 13.30- 15.00

Meditatie    16.00-1700    Avondprogramma optioneel.

Zondag 9.00 – 10.00 Lichaamswerk

10.00 – 15.00 Soulretrieval

16.00 – 17.00 Integratie ademsessie

Afsluiting

Het eten willen we gezamenlijk gaan doen, wij zorgen voor soep bij de maaltijden.

Mogelijkheid tot overnachten in de blokhut of in de ruimte of zelf een tentje meenemen. ( kosten 10,- pp)

Kosten weekend   195,-  incl btw

Een weekend voor diep innerlijk werk met jezelf.

Ik geef het weekend samen met Mirjam Rieken van Lovte.

Voor info of aanmelden www.healjezelf.nl